Medine24 Kızlar betanın beklenenden fazla yüksek cıkması kötü bi anlama mı geliyor? Doktorum henüz aramadı, o yüzden sorayım dedim belki bileniniz vardır. Sonuclarımda şimdi gördüm 5 Bin küsür olmuş 3 bin küsür beklerken.
Deletedmom_12 Medine24 normal bi durum bu daha da yuksek olabilirdi neden endiselendiniz? Dusmemis ki
Deletedmom_85 Sevinmelisiniz aksine. Düşük olup artış olmazsa değerler de o zaman korkmalısın. Hayırlı olsun 🌿
Medine24 EmineDefneGokce yaaa çok sağol Bugün aynı zamandada ilk kez kontrol oldum keseyi gördük çok şükür her şey yolunda. Simdi betayı görünce acaba bu rakamda bebek görünmesi gerekmiyor mu diye düşündüm eğer her şey yolunda ise
Medine24 Deletedmom_12 Beklenenden fazla çıkınca hem sevindim hemde tedirgin oldum. Belki çok yüksek cıktıgında kötü bi anlama gelir falan diye. Beta biraz benim korkulu rüyam. Bi önceki gebeligim düşükle sonuçlandı sadece 1000 küsürdü betam. Bu kadar fazla görünce ilk deda baya affaladım☺️
EmineDefneGokce Medine24 yok ben 7 binle alttan usg ile sadece keseyi görmüştüm canım☺️ bebek için biraz daha var