Kubra1010 canım ben de 8 ağıstos.. inan yaklaşık 3,5 haftadır o doktor senin bu doktor benim geziniyoz.. ilk 6 haftalık iken gittik kalp atış hareketi göründü ama ses duyulmadı, 9 gün sonra aynı doktora çağırdığı için tekrar gittik yine hareketlilik gördü ama ses duyamayınca alttan da baktı yine ses yok. Üstelik bu defa 5+6 görünüyodu.. gelişmesi bile gerilemişti.. ama sırf ekrandaki o minnacık hareketlilik var diye 1 hafta sonra bi daha gel dedi.. kürtaj kelimesni kullanmadı bile.. tabi ben dayanamadım 3-4 gün sonra başka bildiğim iyi bi dr vardı ona gittim. O da saolsunn olumlu bi durum olmasa da olumsuz bi durum da yok gibi dedi.. 1 hafta spnra gel o zaman duruma göre net konuşalım dedi, coraspin kullan günde 1 tane dedi, öyle yolladı beni..aama pembe lekelr gelmeye başlayınca 2 gün sonra gitmek zorunda kaldım. Bu iki gün içinde de yaptığım tek farklı şey coraspin yutmaktı. Gittim doktora , tekrar baktı aynı minimal hareketlilik, ses duyulmadı.. minik bi gelişme olmuş, 2 gün içinde 6+0 olan bebek 6+5 olmuş.. bu sebepten sonuna kadar devam edelim dedi.. düşük önleme iğnes yaptı. Coraspin ve golik asit devam dedi, yat dinlen dedi, öylece evdeyim şuan.. cts günü her şey belli olcak..... neden bu kadar uzun anlattım benden çok bi farkın yok, başka doktorları denemen gerektiğini detaylı olarak düşün diye canım.. hemen ümit kesmeyelim, dua edelimm, hayırlısı olur inşallah hakkımızda. Selametle...