Gulsum4321 Kızlar merhaba. Adet olmadan test yaptım negatif çıktı kaset testten yaptım. Adetimin geçmesini beklemeliyim. Varmı aranızda adetten önce negatif görüp günü geçince pozitifi gören🙏
Busegul01 Gulsum4321 Merhaba evet kaset test adet geçince belli oluyor çoğunlukla ama adet öncesi yapacaksan erken gebelik testleri var onlarda en erken adete 6 gün kalaya kadar çıkabiliyor canm
Tubatgn Gulsum4321 ben erken gebelikte bile negatif gördüm, idrar testleri göstermelik testler bana göre önemli olan kan testi, idrarda negatif görüp kanda pozitif gördüm 🤗
Asliormanci Gulsum4321 erken gebelik testi ile adet günü öğrendim normal testlerde 1 hafta gecikme sonrası dıgru sonuç verir kan verin bence
mavipapatyaa Gulsum4321 kaset testlere pek guwenmem. Ben pozitif görüp kanda negatif gördüm. Burda cok arkadastan da duydum ilk negtaif snra pozitif goren yada benm gbi pozitif görüp negatife olan.
Gulsum4321 Busegul01 en iyisi adetimin geçmesini beklemek dayanamazsam dediğin testlerden alırım yaparım canım 😊
Gulsum4321 Tubatgn ne güzel ya negatif görüpte aslında pozitif olduğunu öğrenmek 😊 ben kan testine cesaret edemiyorum canım çünkü çok üzüldüm saha önce ama adetim geçsin cesaretimi toplayıp vericem kan
Tubatgn Gulsum4321 benimde daha öncesinde bir kaybım var canım, gecikmen olursa direk kana git idrar daha çok üzüyor emin ol