Gulo0106 16esranur Bursa için bilmiyorum her yerde işleyiş aynı mı ama İstanbul’da özel hastaneye gidiyorum sorduğumde eğer normal doğum olursa girebilir sezeryan olursa ameliyathane olduğu için giremiyor dediler
UysalSum 16esranur Ben de nasip olursa Jimer Hastanesinde yapacağım doğumumu, eşim de benimle birlikte olacak inşallah
3babyannesy 16esranur arkadaşımın eşide girmiş normal doğumda insanlık hali herşey olur kakasını yapmış etmiş o an çok utandım keşke eşim olmasaydı diyor
Halimik-60 Gulo0106 spinal de de mi geçerli acaba. Benim eşim de çok girmek istiyor doktora sormayı unuttum
Paramedik16 Ben Bursa Acıbadem de yapıcam doğumumu ikiz olduğu için sezeryan olcak eşim gircek doğuma hatta doğum fotoğrafçısı filan da olcak
Deletedmom_37 UysalSum jimer de hangi doktora gidiyosunuz memnun musunuz ben nuray sözeri gittim bi kaç defa sonra değiştirmeyi düşündüm gece falan mesai saatleri dışında doğum olunca katılıyorlar mı acaba
UysalSum Rabia2305 Ben suda doğum düşündüğüm için sezeryanı sormadım fakat spinal sezeryanda alındığını gördüm çok defa farklı paylaşımlarda
UysalSum Deletedmom_37 Aytül hoca doğal doğum yanlısı , olabildiğince müdahalesiz doğumlar yaptırıyor. İnstagram sayfasını da takip edebilirsiniz orda da bilgilendirme videoları paylaşıyor.
Canpolattt Esentepe hastanesi neşe kaplan karakaşa gidiyorum doğuma eslerde girebiliyor diye biliyorum doktorumdan cok memnunum