56ujuo Yenidoğandan itibaren bebeklerin altını kim değiştirmeli sizce?Bana göre anne baba gerek olursa anneanne babaanne.Mahremiyet eğitimi bebeklikten başlamalı,özel alana saygı olmalı
Bettuss_123 56ujuo kesinlikle. Ve yenidoğandan itibaren ulu orta yerlerde yapılmamalı. Uzmanlar böyle diyor banada çok mantıklı geliyor.
Seymaben 56ujuo anne ve baba disinda baska kimsenin degismesine gerek yok diye dusunuyorum ve ulu krta yerde yapilmamali🤔
Hilal3425 56ujuo bu konu inanılmaz önemli erken dönemde istismarı önlemede de çok önemli bebeğin altını tek bir bakım verenin değiştirmesi lazım anne baba diye ayrım yok burada tek bakım veren olmalı ki mahrem alan kavramı oluşsun ve bu alanına o kişiden başkasının giremeyeceğinin farkına varsın bir anne bir baba olursa çocuk bunu algılayamayacaktır sosyal hizmetlerde çalıştığım için bu konuda çok sayıda eğitim alıyoruz yeni doğandan itibaren bu böyle olmalı
Bettuss_123 56ujuo yeni nesil neden daha zeki diye düşünmüyor kimse. Anneler babalar daha bilinçli bebek büyüttükleri için neler olduğunun kimse farkında değil. Sen onları dinleme ben böyle istiyorum dedin mi kimse bişey diyemez senin bebişin sonuçta
56ujuo Hilal3425 anne baba olacak herkese eğitim verilmeli.Eskiden inanılan şeyler şu zamanda aynı olamaz çünkü evlatlarımızı korumalıyız
nilsmomy 56ujuo çok zorda olmazsam ve yardıma ihtiyacım olmadıkça eşimden de yardım almayı düşünmüyorum. Kendi odamda bebeğimle tek başıma altını değişmeyi düşünüyorum. Ha ilk gün belki annem tecrübeli diye yardım alırım o kadar
56ujuo nilsmomy bende böyle düşünüyorum.Ve böyle düşündüğüm için düşüncemi yanlış buluyorlar .Ne yapacağımı bilmiyorum.Bebeğimin iyiliği için araştırıyorum hep ,ama fikrimi kimse önemsemiyor.
cansualisa 56ujuo anne anne anne😀 bir kere olsun eşim kızımın altını almadı boxerleee bile dolaşmaz evin içinde babamızın bu huylarına aşığımmmm kimsenin çocuğunu sevmez dokunmaz uzaktan çok soguk durur ama böyle yetişmiş kızını wc bile götürmez 4 yasında kızımız yanında donunu indirip tuvaletini yapmaz her zaman der eşim kız çocuğu bilsin baba da olsa olmaz diye oğlumda işler biraz değişir😀😀😀
nilsmomy 56ujuo kim yanlış buluyor annesi sensin kimsenin karışmaya hakkı yok bu duruma sizi ilgilendirmez de kapat konuyu sen yine bildiğini yap
berceste5155 56ujuo ilk günler dikişlerden dolayı rahat hareket edemediğim için annem değiştirdi hep ama şimdi ben değiştiriyorum sadece eşim yardım eder gider bezini kremini getirir altının örtüsünü serer ama bezini değiştirmez
Bettuss_123 56ujuo ben bana zorluğu daha fazlada olsa istediğimi yapardım. Eşimin bebeğin altını değiştirmesine fırsat vermezdim hep ben değiştirirdim. Bazen eşler laf anlamıyor etraf şu an çok kötü bebeklerimiz büyüdükçe etraf daha da kötü olucak mahremiyetin önemi her geçen gün artıyor.
berceste5155 56ujuo anlamalarını bekleme bence hiç bir alanda bizi anlamazlar sen tavrını ortaya koy ben yaparım sizin yapmanızı istemiyorum de ve kimseye müsade etme