meva_asil_moms Deletedmom_27 4+0 da bu testi yaptım adetim 2 gün gecikmişti 4+4 de de keseyi gördüm 6 haftalıkken de bebeği kalp atışını gördük şuan 7+3 üm haftaya kontrolüm var
Deletedmom_27 Aylin5550 geciktigi için mi test yapma ihtiyacı duyuyorsunuz yoksa o güne kadar belirti yaşıyor musunuz
Deletedmom_27 Tubatgn normalde kaç günde bir oluyordunuz adet 4 haftada hamile kalınıyor mu. Cahil sorular soruyorsam özür dilerim öğrenmeye çalışıyorum 🥲
Deletedmom_27 Fatma_07 normalde de adet olma süreniz 1.5 ay civarı mi daha önce test yapma ihtiyacı duymadınız mi
meva_asil_moms A_r_m_i07 bende çok şaşırmıştım 1 tanede 27 aylık kızım var tüp bebek kızım bun da da sadece adet bitimi ilişki olmuştu benim yumurtlama akıntım 12.gün gelmişti değerlendirmedim ama Allah’ın bir mucizesi
Deletedmom_27 meva_asil_moms peki korunuyor muydunuz ilacla ben de yasmin kullaniyorum hamile kalir miyim korkuyorum biraz
11atk67 Çok erken öğrendim 2 haftalıkken kanda ve testte çıktı , adet gecikmemden anlamıştım çünkü hep düzenliydi 🫢 6 haftalıkkende kalp atışını duyduk kızımın ❣️
Deletedmom_27 11atk67 ben yasminle korunuyorum doğruyu söylemem gerekirse biraz korkuyorum hamile kalmaktan ama düzenli ve aksatmadan içiyorum ilacımı yine de hamile kalınır mı şüphe ediyorum 🥲
Tubatgn Deletedmom_27 estağfurullah 28 29 günde bir oluyorum zaten gebelik son adetten sayılıyor gün hesaplamaları ise ayın 30 31 çekmesi ile alakalı