yased Merhaba, 19 Ekim’de sezaryen olacağım ilk doğumum olacak haliyle bilgim okuduklarımda kısıtlı. Sezaryen öncesi ve sonrası için şunu yap veya şunu yapma diyebileceğiniz şeyler varsa çok mutlu olurum 🙏
Nskyhn yased aşkım sadece sakin ol sakinlik her şeyi beraberinde getiriyor. Ben erken doğum yaptım. Doğumdan 2 saat önce ağlıyordum. Doğuma giderken güle oynaya gittim kendimi bir saldım. Ameliyathaneye girdiğimde beni uyusturdular ve kendimi o uyuşturma işlemine bıraktım. Bütün kaşıntılarım bütün agrilarim her şey bitmişti sanki. Doktor iyi misin dediğinde çok iyiyim neden daha önce bana bunu vermediniz dedim 😂 ve kendimi uyku moduna aldım. İyi ki öyle yapmışım. Bebeğin cekistirme şeylerini bile hissetmedim ben. Bı baktım karşımda bı baktım sesi geliyor. Sonra tekrar uyku moduna aldım kendimi. Bı baktım odaya gidiyorum.. yani her şey çok güzeldi. Güle oynaya doğum yaptık. Sezaryen sonrası kahve içmelisin. Sütün geliyormuş gibi düşünerek elinle göğsünü iyice sık sonra pompa ile uğraş. Kendine çay al. Humana stell çayı çok işe yarıyor en azından psikolojik yarıyor ve süte faydası oluyor. Yürümeye kalktığında sakin korkma sen çocuk çıkarttın illaki ağrın olacak ama korkulacak gibi değil. Eve geçince hem yürü hem dinlen ikisini dengele. Ben çok rahat geçirdim ve iyi ki sezaryen oldum diyorum 🙏 ha bı de kendine depend al. Benim anneannemden bezler vardı tam 7 gün onları kullandım çok rahat ettim
Tiiffany yased Merhaba. Saglıcakla alın kucagınıza. Dogum önces Bol bol kahve çikolata tüketin baş agrısı olacak deniyordu doktorumda dedi ama bende olmadı acıkcası. Dogumdan sonrasını bekleyin derim bu konuda bosuna yüklenmeyin derim kendinize 💐 Birde hiç gözünüz korkmasın cok rahat geciyor
Gamzee66 yased 36+4′te 4 Ekim’de acil sezeryana alındım. Öncesi için bu yüzden tavsiyem yok ama sonrası için bol bol yürümeni tavsiye ederim. Yürüdükçe acıya alışıyorsun toparlanıyorsun. Diğer türlüsü çok zor.
22062010 yased canım sen şimdiden bol bol göğsüne krem sür ben sezeryan olduğum gün göğüs uçlarım inanılmaz yara oldu kan geldi resmen hemen lansinoh krem almıştım çok iyi gelmişti.Doğumdan sonra bol nescafe bol yürüyüş iyi geliyor ben çok zorlandım yürürken hiç dik duramadım sonradan belim çok ağrıdı olabildiğince dik yürümelisin