Elilar2225 Leyla_z basga yerimde agri galmiyib belimde de menim skalioz var sadece ona gore agiyiram evvelden olan agridi yeni keysrden sonra yaranmiyib. Eyer sizin belinizdw bir problem yoxdusa evvelden agri falan galmaz mence
Aysel555 Elilar2225 mende normaldada bel ağrısı var . Hamilrliyim boyuda olub hemisede olacaq . Amaki gel spinaldan sonra daha şiddetli olar yzla yox orası muemma
Aysel555 Elilar2225 isteseler istemesemde bele baxiram kesr olacaq vaxtindan önce olma ehtimali var göbek ciyesi qisadi
Elilar2225 Aysel555 mende indi cox ayaguste galanda falan ya cox agir galdiranda olur agri ama dozulmeyesi agri deyil
Aysel555 Elilar2225 adı dunen butungun ayaquste idim . Axwam uje sonmusdum sam qoydum uzandım . 2+ tonus ağrılar uatamaga qoymurdu
QUEEN088 Ayytacc Mende şükür normal.Riskli hamiləlik olsada davam edirik😄sağlıqla gelsin 3 uşağa baxmaq çox çetindi.Aralarında yaş ferqi ne qeder olacaq,,?
Ayytacc QUEEN088 iki oglum arasinda 11ay ferq var biiri 4yasinda biri 3yasinda biriyle 5 yas ferq olacaq biriylede 4yas
QUEEN088 Lamiye1997 Salam canım qəti qorxma.Pis heçnədə düşünmə.Ətrafda kiməsədə qulaq asma.Çox gözəldə olacaq☺️
QUEEN088 Papiiii Narat olma can uzi ziyansızdı .Mende oğlum var yenə)oğluş gəlir🥰.İnşeAllah sendede üreyinden keçən olsun🤲🏻
_mmmmellek Qızlar mene yaxşı ginekoloq lazımdı məsləhət bikdiyinuz yaxşısı vsr 13 həftəlik əkiz hamləlik keçirdirem hələ ki ginekoloq yoxumduu güvediyimm((
QUEEN088 _mmmmellek Aleykuma Salam.Mənim həkimim instada səhifəsi var Xuraman Əlibəyli istəsən baxarsan.Hər saniyə zəng edəndə maraqlanır və savadlıdı.Məndə həkim çox araşdırdım ənn yaxşısı bu idi.
Onurs_mommy _mmmmellek HB Guven klinikada Gunel Ziyadova menim de hekimim odu cox guvenilir hekimdi meslehet gorurem