DamLa_s Gunesh25 onda hamiləsiz heç narahat olmağa gərək yoxdu 🤭🤣🤣 üziyə gedərsiz inşAllah elə orda görünəcək
Gunesh25 Leyla_z men qan analizine getsem gerek ozu ile gedim ondada bilecek artiq ona bilmirem deyim ya yox🙄
Sensiz Leyla_z hə məndə lap pis olur elə an olurki tam nəfəsim tutulub öləcək kimi hiss edir özümü. Birdə mənim ürəy döyüntülərim çoxdu ona görədə məndə daha pis nəfəs tutulması olur
Annemveben2 Leyla_z olurdu son trimisterde nefesalma rahatlasir usag asagi dusduyne gore. Indi geceler burun tixanmasi olur helede 🙄
gunel91 Salam qizlar mende 20+4hefteliyem Azerbaycan adini gordum sevindim Turkiyede yasayiram cox sixiliram hec tanisim yox burda
Leyla_z Gunesh25 men tek getmişdim onda başa salınki ümüdlenme sadece şübhem var deqiqleşdirmek isteyirem anlayacaqdır xq analizi uzun çekmir uzağı 1-2 saata öyrenersiz
Ayytacc QUEEN088 salam yaxsi can sen necesen 12+3gunluk hamileyem 3cu bebis gelir urek bulantisini dermanla durdururam yoxsa perisanam
QUEEN088 Ayytacc Mende şükür normal.Riskli hamiləlik olsada davam edirik😄sağlıqla gelsin 3 uşağa baxmaq çox çetindi.Aralarında yaş ferqi ne qeder olacaq,,?
QUEEN088 Lamiye1997 Salam canım qəti qorxma.Pis heçnədə düşünmə.Ətrafda kiməsədə qulaq asma.Çox gözəldə olacaq☺️
Gunesh25 Leyla_z eslinde supriz etmek isteyirem deqiqlesdirib demek lazimdi ama.Sadece yawadigimiz yere teze kocmusuk hec yeri tanimiram ona gore qalmisam dusune dusune
aytac555 Gunesh25 sen o zaman bir iki gunde sebr et birde yoxla tundlewecekmi deye ve elametlerin yaranacagmi deye elametlerin olmayada biler ancaq bezi insanlarda hec olmur cunki
Gunesh25 Leyla_z yox hec kim yoxdu😞ancaq ayin 16si anamla gedib vere bilerem onlarin yasadigi rayona gedecem deye.O vaxta qederde gozlemek strese salir adami
Elilar2225 QUEEN088 xos gordum🥰cox ela kecdi doğusum insAllah haminin dogusu rahat kecer fergi yoxdu ya keysr ya da normal☺️
Papiiii QUEEN088 can men eslinde getdyik vaxt hekim dedi qoya bilerem 5+1de esidesen ama istinsuaya gore qoymadiki ysaga zerer edər.İnsallah can Allaha dua elirem bridene çippiş qızımm olsunn😍😍😍sende cinsiyyet nedir?
QUEEN088 aytac555 Hə məndə darıxdım dedm)biraz özümüzünkülərlə danışım.Yolun artıq yarisini keçmisən😄