QUEEN088 Aliyeva18 Məndə ilk hamiləlikdə 28ə düşdü sonra 34 de 2cm açılma doğuş oldu.İndide 33 le saxlayırlar dermanla
Aliyeva18 QUEEN088 məndə 26 ya düşmüşdü indi qalxıb 29 a yataq rejimiyle saxlayırlar birde tikiş atılıb 30+3 hefteliyem,sizde 34 heftelikde olub ilk hamileliyiniz küveze düşdü bəbişiniz?
Ays_akbar QUEEN088 salam, 19 hefte 3 günlük,biraz tenginefesliyim var,şanki boğuluram,bilmirem niye beledi.
Minikimsinn DamLa_s məndən olsa indide edərəm gördükcə sadəcə uşaq olandan sonra deyirler ne bilm menimde başım çıxmır 🥺
Minikimsinn Onurs_mommy Allah axırını xeyir etsin teki ) mende düşük riski oldu uzaq yol çıxdım kise ətrafından qan yarandı yataq rejimində oldum güne ele olurdu yan nahiyəsindən 3 dene iyne vurdururdum şükür iyneler çox gözəl təsir edirdi vuran kimi kəsilirdi qan emeli basdı qırmızı rəng idi şükür bu güne qanaxma durdu her şey normasindadi artıq bilmirəm niye o qan axmanın qorxusu qalıb mende çölə çıxıb gezmeye bele qorxuram uzaq yola çıxmalıyam hamı deyir artıq 3 ayını keçib qorxusu yoxdu yenede qorxuram təsir edib mene (
Onurs_mommy Minikimsinn Allah sagliqli qucaginiza almagi qismet elesin🤲🏻 Narahat olmayin her sey yaxsi olacaq🤲🏻 Demek olar biz eyniyik 1ce gun ferqimiz var)
Turkash Salam qızlaarr 😍 ne gözeldi burda azerbaycanlilari gormek, qızlar artıq 40+2 heftemizi tamamlamışıq ama hele bir açiliş falan yoxdu, sadece dunenden nişan gelib sebirsizlikle gozleyirem
QUEEN088 Turkash Yaa 😄sən bu saniyədə doğa bilərsən.Uşaqliq boynu yumşalması üçün ananas yemek meslehetlidi🫣
Aitaj_ Sensiz kopya mendeki kimi imenni geceler qarnimin alt hissesinde olur sanci olur sonra kecib gedir