Mucizem_00 Yaşayan var mı resmen gece içten yanar gibi sağ elim kalktm ve bükemiyorm parmagı gün içinde hep onla iş yaptıgım için, sanıyorum fazla yoruluyor,hamilelikte olur demiş doktor eşime ama, yasayan var mı bu durumu 32 haftalıgım bu arada
DenizCeylin Mucizem_00 bende de oluyor. İki elimde sabah uyandığımda hep uyuşuk. Hareket ettirdikçe geçiyor gün içinde. Karpal tünel sendromu diyorlar ona gebelik sonrası geçiyormuş 2-3 ay sonra.
Mucizem_00 DenizCeylin benim ama parmak eklemlerim sabah ayrıyetten bükemiyorm gün içi açılıyor ama yinede agrı oluyor, şuan mesela sıcak çayı tutuyorum karıncalanıyor, magnezyum da içiyorm ama demekki gebellikle alakalı bilemedim 🤔😐
Tiiffany Mucizem_00 ciddi bişey değil ama agrısı cok fazlaysa elinize takmanız için sargı gibi bişey veriliyor
Mucizem_00 Tiiffany dün sanırım cok yordum parmaklarım hamur yogurdum e birde sağ elimi tuttu maalesef sol olsaydı daha iyiydi her işimi sag ile yapıyorum sonucta, oda yoruyor tabi daha cok, arada kolumu uyusuturyo, şuan cok ciddi degil ama sanırım harket cok ettirmemek gerekiyor degil mi