Esraerdemserin Kızlar bulantılarım çok şükür bitmişti 20+6 haftalık hamileyim. Dün geceden beri kusuyorum. Su bile içsem çıkardım. Bebeğe birşey olmamıştır değil mi ? Gıda zehirlenmesi diye düşünüyorum. Doktora gidicem bir kaç saat içinde. Başına gelen var mi
Miinnakkk Esraerdemserin Bende gıda zehirlenmesi yaşadım cnm A101 den balık alıp yemiştik eşimde bisey yoktu ama ben baya kötü olmuştum gitmende fayda var ondan kaynaklı mı bilmiyorum ama nst de sancılarım çıkmıştı sadece serumla onu durdurdular gıda zehirlenmesi için de serum takmışlardı üsküfra ettiysen bi zararı olmamıştır bebişede sanada hemşire öyle demişti çok geçmiş olsun 😇
durumom2022 Esraerdemserin bende yaşadım bende tavuktan zehirlendim gece boyu kusma ve ishal vardı sabaha karşı dayanamayıp gittim kustuğumdan kasıldığım için sanırım bebek aşağı inmiş bayağı dedi yatış yaptı kasılmayı durdurup Rahmi dinlendirir dedi bi iğne vurdular sıvı kaybı çok olduğu için bolca serum taktılar gidin ihmal etmeyin 2 gün yatıp çıkmıştım çok geçmiş olsun
Seyma0323 Kustuysan iyi canım attmıştır kendini, karın ağrısı ve ishalda var mi? Eğer yok ise belki zehirlenmemişndir evdekilerde bişey yok ise. Ama her ihtimala karşı doktora görünün bence
Sadikee Bende zehirlendim içim dışıma çıkmıştı eşim hemen hastaneye götürdü safra çıkarıyodum artık kasılmaktan mahvolmuştum serum bağladılar sorduğumda hemen bebeğe geçmiyormuş 1 ay oldu yaşayalı bebişte bir sorun yok
Esraerdemserin Çok teşekkür ederim hepinize. Çok şükür bebek iyi, hemen etki etmez dedi doktor. Bulantı için serum bağladılar biraz daha iyiym çok şükür