sulfat [bilinmeyen] Korkma canım Allah her zorlukla beraber kolaylığınıda verir. Kendine qüven düşünki insanlığın varoluşundan beri kadınlar bu şekilde doğum yapıyor. Senin veya bizim hiç bi eksiğimiz yok. Herkes yapıyorsa bende yaparım Allahın izniyle de😊 Gönlüne göre normal doğum olur inşallah. Bi avazda kurtulursun inşallah. Biz kadınlar istersek her türlü zorluğun altından kalkarız😉
SemihDamlaDalan [bilinmeyen] bende normal doğum taraftarıyım kesinlikle ama mecbur kalırsak tabiki olacağım sezeryan bebeğimin sağlığından önemli değil sonuçta
gigi Xoxox evet bana da öyle söyledi dr. Kendini belli eder zaten bir şekilde dedi açılma olup olmayacağı
Mervetamer [bilinmeyen] benim kızımda cok nazlandi 40+4 te geldi muayene gunumuzdu o gune kadsr çatı muayenesi bile yapılmamıştı o gün doktora gittiğimde sabahtan Sancılarım başlamıştı 5 6 dakikada bir geliyordu internette görmüştüm 5 6 dakikada bir geliyorsa ve düzenli ise doğum sancısı yazıyordu kontrole gittiğimizde Doktor ultrasonla baktı bir şey yok dedi Ve hala çatıya bakmamıştı giyindim üstümü sonra tam sancım geldi doktora söyledim Tamam çatı muayenesi yapacağız dedi sonra baktı 2santim açıklığın var yatışını veriyoruz dedi bugün. Sancılarım vardı sıklaştı ve sancının şiddeti arttı o gün içerisinde beş 6 saatte normal doğum yaptım Yani demem o ki bekle o geleceği zamanı zaten Biliyor Sabret sadece ben de diyordum ne zaman gelecek ne zaman gelecek bak geldi şu an 40 gün oldu bile Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Ha bir de şey diyeceğim bir gün öncesinden Ben gece yürüyüşe çıkmıştım onun bayağı etkisi olduğunu düşünüyorum bayağı yürümüştüm Ben sonraki gün de açıklık olmuş ve dogum gerçekleşti
Mervetamer [bilinmeyen] bir şey daha söyleyeyim Suni sancı falan almadım kendi sancımla oldu ne uyuşturulmadimda yani igne de yaptırmadım bir ara düşündüm çünkü o kadar şiddetli sancı geliyor ki Yani benzeri bir şey yok Tarif edilemez ama ebeler dedi ki bebeği hissetmezsin geldiğini dedi Ben de iğne de istemedim bekle normal istiyorsan 42 ye kadar yolu var diyorlar doktorlar. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin
Mervetamer [bilinmeyen] Son olarak şunu söyleyeyim şiddetli sancı geliyor dayanamıyorsun o an Dünya Yansa umrunda olmuyor ama bebeğini kucağına verdikleri an her şey bitiyor Hiçbir şey umrumda değil hiçbir şey hatırlamıyorsun bile sadece bebeğin
Mydream [bilinmeyen] Açilma olmazsa süni sanci taraftari olmuyo bazi doktorlar,bi akrabamda olmuşdu oyle son haftaya kadar beklediler açilma yok suni sanci vermedi doktor bebeği çok zorlarmiş sezeryana aldi,hiç olmazsa 2 cm açilma olsa suni sanci vere bilirim demişti
Mydream DidemVadatAkku evet açilma olmazsa suni sanci vermiyo bazi doktorlar bebeğe zarar vere bilirmiş
Mydream [bilinmeyen] Kismet olmayinca olmuyor bozma moralini sağlikli olsunda doğum şekli önemli değil