snayglll Kızlar yardımınıza ihtiyacım var 2 senedir evliyim bende oluşan belirtiler bunlar ve hiç bir zaman olmazdı bu belirtiler yada bu gelen leke ağrı vs.. bu kadar erken belirti verir mi onu da bilmiyorum burda okudum 1 haftalık hamileyken bile belirtileri hissiyatı olan olmuş sizce bebiş var mıdır? 1- Adet bitiminden 4-5 gün sonra kahverengi akıntı şeklinde lekelenme peçeteye silince gelen 2- Bunun diğer günü yAni 6.gün soluk pembe gelen kan 3-Aşırı derece de açlık Kİ zayıfım çok yemek iştahım yoktur 4-Şiddetli 5-6 gündür baş ağrım 5-Adete 13 gün varken şiddetli kasık ağrısı belime bacağına vuruyor sağ taraf sadece yürürken BİLe zorlandım (yumurtlama dersek hiç hayatımda böyle şiddetli ağrı görmedim.) 6-Çok güzel bir rüya gördüm belden iğne vurulup sonra sezeryanla ameliyata alınıyordum çok güzel boyu uzun bi bebek doğuruyordum. 7-Sürekli muhabbet kuşu görüyorum (rüyalar çıkar derler ) 8-Adete 10 gün var bugün fırına bakmak için eğildiğimde ve duş aldığımda sağ kasığımda yine ağrı hissettim batma tarzı… 9-Beyaz şeffaf akıntım var sürekli bitmek bilmeyen… Bazen de sarı oluyor. Sizde bu kadar erken belirti verip te hamilelik çıktı mı inşallah vardır bende de dualarınızı istiyorum. Çok kafaya da takmadım ama şiddetli günlerce süren farklı ağrılar gelen lekeler ilk kez kafalı karıştırdı eğer regl olursam gelecek ay rahim filmi çektircem nolur erken belirtilerini bu şekilde yaşayan varsa yazabilir mi 🥹
Bguzeel snayglll benimde baş ağrılarım vardı migrenimde var ondan olabilir diye düşünmüştüm ama bence gebeliktendi. Birde yaklaşık 1 hafta 10 gün evvelden de sağ kasıkta kramp şeklinde ağrılar. Regl olacağım zamanım yaklaşto diye düşünmüştüm ama sağ kasıktaki kramplar normalde hiç olmazdı bence oda gebeliktendi
Berfiin snayglll sana şunu söylemeliyim ki Allah rüyalarını hayra çevirsin 🤲🏻🌸 ağır kaldırma, gazlı içecekler cips vs yeme , eğilip kalkma mecbur kalmadıkça Folik asit kullansan keşke dikkat et kendine Allah yardımcın olsun 🤲🏻🌸
NeseA Canım öncelikle Rabbim sana hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah🤲🏻 benim 4 çocukta belirtim baş ağrısı,yoğun akıntı,sağ kasıkta ağrı vardı canım
snayglll NeseA amin canım benim Allah razı olsun kasık ağrın adetten kaç gün önce başlamıştı kaç gün sürmüştü canım hatırlıyor musun
NeseA snayglll canım şimdi sana söyle anlatayım ben adetten çıktıktan hemen sonra ilişki oldu inanır mısın ertesi gün kasik agrım olmuştu ve hamile olduğumu öğrendim yani bu son bebeğim de öyle oldu
snayglll NeseA bende adet bitti 2 güne bir doktorum gün aşırı ilişki olucak demişti canım benim adete 12-13 günn kala oldu hani yumurtlama desek hiç böyle bi şiddetli ağrım olmadı lekelenme vs de olunca şüphelenmedim değil
snayglll gozdeyagci ya aslında evde erken gebelik testi var ama korkuyorum yine negatifi görcem diye birde daha varsa da çıkmaz diye düşünüyorum adete 11-12 gün var
Yusufmahir gozdeyagci merhabalar ben buqun hastaneye gitti 6.6 günlük gebeyim.kese gözüktü ama bebek gozukmedi normal dedi doktor foli devit ilacı verdi normal mi acaba ilaç kullanıp kullanmamakta kararsızım
ayss-12 snayglll bende akıntı aynı şekilde yoğun ve şeffaf geliyordu göğüslerimde dolgunluk olmuştu halsizlik ve sol kasığım fena ağrıyordu
NeseA Anneheycani yok can benim dördüncü gebelik olunca ben hemen fark ettim gebe olduğu mu kan testinde gebe olduğu mu diğer adetim 10 gün geçince test yaptım emin olmak için
11115 snayglll evet çıkmaz, bende öyle yapdım çıkmamışdı, 2 hafta falan sonra adet olmayınca yapdım, 2 çizgi oldu, sizede nasib olur inşallah
NeseA Anneheycani zorluğu var tabi önemli olan onları iyi yetiştirmek eğitmek Rabbim yardımcın olsun hepsi hayırlı evlatlar olur inşallah 🤲🏻