Smyydn 38 haftalık hamileyim bazen sancı vuruyor ve altıma yapıyor gibi hissediyorum sonrasında iki üç damlalık ıslaklık oluyor doktora gitmeli miyim? Suyum mu geliyor bilmiyorum.
Elbet_Gececek Smyydn sıvı kendiliğinden geliyorsa suyun geliyordur bebeğin kesesi üst kısımdan delinirse suyun az az idrar şeklinde geliyo Ama hemen gitme hastaneye sancini takip et kaç dk da oluyo sancin
Smyydn Elbet_Gececek Kendiliğinden geliyor fakat tek o sırada sancı vuruyor. Aslında normal, sancıları takip dahi etmiyorum o kadar düzensiz, ilk yaşadığım da bu olayı hastaneye acil gitmiştik ve problem olmadığını söyleyip geri gönderdiler.
Elbet_Gececek Smyydn bende ilk doğumumda böyle olmuştum bikac saat sonra 20 dkda bir sancı vurmaya başladı takip ettim 10dkya düşünce hastaneye gittim Su az az gelince sadece o an adet sancısı gibi bı ağrı oluyo sabaha kadar belli olur zaten ağrının durumundan idrarmi su mu
Smyydn Elbet_Gececek Ya sabah zaten doktor kontrolüm var o zamana kadar beklesem problem olur mu? İlk hamilelik ve fazlasıyla korkutucu geçiyor her dönem 😖
Elbet_Gececek Smyydn bence beklemelisin sabaha kadar Zaten eğitimlerde de hep söylüyorlar suyunuz birden bosalmiyirsa evde sancinizi çekin 10dkya düşene kadar diye Korkma Rabbim korur elbette dua et ve bekle istersen
Elbet_Gececek Smyydn rica ediyorum ne demek Rabbim hayırla kolaylıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah yavrularımızı 🤲🏻🤲🏻