Mucizebebek34 Erkek denince herşey hazırdı gecen kız dendi bugun ne derler diye beklerken yaramaz göstermedi kendini meraktan ölüyorum
1prensannesi__ Mucizebebek34 Maşallah kuzum🥰🧿Naz yapıyor annesi ama benim içime erkek gibi doğuyor sağlıcakla doğsunlarda kız erkek ne farkeder öğrenince haber et kız 🤭😊
1prensannesi__ OksijenliSu Maşallah canım😊 Kız benimde hazır değil daha bugün yarın yapıcam inşallah 😅🤭
1prensannesi__ Annesininportakali53 Maşallah amin inşallah kuzum🙏 Kız benimde öyle yıkayıp ütüleyip hastane çantasını hazırlamam lazım ufak tefek eksiklerim kaldı bu hafta onlarıda tamamlarsam haftaya kadar hepsini bitiririm umarım 🤭🥰 Benimde sanırım en çok özleyeceğim şey o olucak içimdeki pıt pıt hareketleri🥺
Aydanur01 1prensannesi__ Beren Zümra istemiltim. Eşim Dicle dedi kafamı karıştırdı . Sonra hepsinden vazgeçtim
Nesli8998 1prensannesi__ bende bugün 34+5 plesenta previa totalis teşhisi konuldu kanamalarim oluyor şuan 15 gündür olmadı erken doğum olacak sezeryanla alacaklar heyecan korku tüm duygular mevcut ama minik mucizemi dört gozlede bekliyorum
Mucizebebek34 1prensannesi__ özel Dr geldim kesin erkekmiş bugün yalancı sancılar cıktı gene Dr suyun yada kanama olursa gel dedi 33+5 haftalığız
cennet_aka27 1prensannesi__ 34 haftalık olduk oğlumla 🥰 ikinci gebeliğim bir tane kızım var 3 yaşında