rabia333 Arkadaşlar evde minik minik böcekler var araştırdım susam böceği yazıyo. Nasıl kurtulucam lütfen yardım edin
Opheliaaa rabia333 Baharatlarda çok oluyor malesef önüne gecemedim bir türlü.onerisi olan varsa bende burda bekliyeyim 🤭
2Bebek1Anne rabia333 ilaçlaman lazım malesef bütün paketli ürünleri delip girip daha da çoğalıyolar başımıza geldi kaynağı bulduk temizledik derken bi kaç gün sonra pirinç makarna un bu tür bakliyatlarımın içinde sürü halinde gördük herşeyi çöpe atıp ilaçladık
Pnrklk rabia333 bu boceklerin bi donemi var herhalde bizdede var annemdede varmis daha bugun gecti konusu
Derya rabia333 bu durumda en iyi çözüm evi ilaçlarmaktır ama kendiniz ilaçlamayıj yanlış ilaçlama bile çoğaltabilir ve böceği ilaca bağışıklık kazandırır mutlaka bir ilaçlama firmasını arayın
rabia333 @Opheliaaa bütün erzaklara baktım yok ama böcekler her yerde ya acayip canım sıkılıyo bi de küçük bebeğim var napıcam bilmiyorum
Opheliaaa rabia333 Susam böceği dediğin şey bildiğin susama benzeyen şey degilmi doğru mu anladım. Eğer öyleyse evde gezmez zaten ben yanlış anladım sanırım. Baharatın içinde oluyor. Kimyon hindistan cevizi vs vs
Nsdpg Eşim gül almıştı bitkiden de oluyormuş benim 100 lerce vardı tütsü şeklinde ilaçlattım bazısı uçuyordu ilaçlama geldi yumurta bırakıyorlar şeffaf siz göremezsiniz dedi ilaçlayıp evi kapatayım 4-5 gün kurtuldum bin şükür