AleynaSvn Mzgnates ben 1.5 sene önce orda fuat zamanda sezeryan doğum yaptım 1000/1500 arası bişeydi ama hayatımda ki en büyük pişmanlıklarımdan biriydi o hastane (annemin aklına uydum gittim)
Berfinbaran AleynaSvn Fuat zaman alanında belki iyi bi doktor ama kasap resmen herkesi kesip biçiyor paracı
Poyrazayaz Özel Bağlar hastanesi dururken sultana gidilmez bence Suat orak var bağlarda ona gidin iki oğlumu orda doğdum ebeler çok iyi odalar missler gibi
Karakara1598 Poyrazayaz doğuma doktorunuzda girdimi acaba bende o hastanede veyis beye gidiyorum doğum u orada düşünüyorum nasıl acaba
AleynaSvn Berfinbaran kesinlikle katılıyorum rezillik ya dikiş yerimi gören şok oluyor şükür ki yarın 2. Sezeryanımı olcam Allahın izniyle batı hastanesinde yapacam da kurtulacam o iğrenç dikişten
Smyye62 AleynaSvn bende batı hastanesinde melike hocaya gidiyorum doğum ücreti hakkında bilginlz varmı ?
Poyrazayaz Karakara1598 Karakara1598 doğuma kontrol amaçlı doktor takipte kalıyor zaman zaman geliyor yanınıza ebeleri vardı çok ilgili çok tatlı idiler ben çok memnun kaldım bebeğimlede benimlede ilgilendiler