FatmaOrhan Dilekkkk benim var ve ek olarak omirilik kayması da var doktorlara sordum özellikle sıkıntı olmayacağını söylediler çok şükür bir sıkıntı da olmadı
Kagan_pasa2 Dilekkkk bunu ben de çok merak ediyorum yok mu bilen acaba. Ben de zorunlu sezeryan olucam ama kasık fitigi ameliyatim var o yuzden. Bel fitigim da çok ileri degil
Rumeysilam Dilekkkk Merhaba, Benim doğumuma üç ay var henüz, ancak bel fıtığım ileri derecede değil. Şimdi benide mi sezeryan yapacaklar acaba ? 😦 İlk defa duydum fıtıktan dolayı sezeryanın zorunlu olduğunu🤷🏻♀️
Dilekkkk Sakaryali54 normal Doğum olmuyor zaten yani ben sezeryan olucam fıtıkdan ama genel anestezi düşündüm hep spinal ya da epidural oluyor mu merak ettim
Esrabak Dilekkkk oluyo canım benim bel fıtığım varken 3. Kızımı epiduralle doğurdum sonrasında fıtığım patladığı için kızım 8 aylıktı ameliyat oldum ve 5 sene sonra tekrarlayan 3 fıtıkla hamile kaldim Dr sordum ve belden uyuşturmanın sakıncası yok Doğumu öyle gerçekleştirmem dedi😣hepimizin allah yardımcısı olsun şimdiden 😘
Dilekkkk Sakaryali54 bende fıtıkdan dolayı zorunlu sezeryan olucam söyle mutlaka duruma göre değişiyor tabi benim fıtıki ilerledi baya normal de çok sıkıntı uaşarsın dedi
Sakaryali54 Dilekkkk fitik olunca o da mi risklo yani.olelm biz valla.bn demedm fitigim vr dye yazin 3 kere tutuldm neler cektm neler az mi agladm nasl zorladi bni agrilar belimi kirdilr sanki.normalde doguramayiz ki zaten istemiyorm
FatmaOrhan Dilekkkk epidural oldum yani ben orayı anladınız dimi😊 normal Doğum yaptırtmadılar ama sadece fıtık olduğu için değil ek olarak omirik kayması olduğu için ıkınmanın fln zararlı olacağını söyledi beyin cerrahı başta izin vermedi
Dilekkkk Kagan_pasa2 doktora gittim de sorucam bakalım hiç aklma gelmedi sormak :/ hep genel düşündüm
Partk Sakaryali54 canm doğum yapmıssn hayırlı olsun . Beni hayrladın mı belden dolayı konusmustuk yazın. Sebde fıtok mı varmıs mr falan mı cekindin benmde doğum geldi belim hala çok çok kötü bırmal yapamayacagm galba
Dilekkkk Rumeysilam benim ileri derece sıkıntılı biraz ameliyatlık normal de canım o sebepsen doktorunla görüş derim
Sakaryali54 Partk tesekkur ederm darisi size olsn ins.evet hatrladm.bel agrilarm gectide smdi sirt agrilarm vr emzirmeden dolayi.annelik zor is cidden allah yardim etsn bizlere
Sakaryali54 Partk bnce zorlancaksn yapma bn artk agirlastm baya yuruyemedm doktor da gordu halimi 37de aldi bizi zaten bebek dogm kanalina grmis ondan belim cok agriyodu.suan gecti sukur ama bnde genel anestezi oldm hicde zor kalkmadm ayaga falan cok guzel uyandm.
Partk Sakaryali54 yapmadm canm ben de sipinal sezeryan oldum ama çok zor oldu benm sezeryan sonrası da . Ama bel ağrım bebektenmiş benm de son haftalarda cok kötü oldum 39 da sezeryan oldım