Mavi25 Ebru1995 300 TL muayene ücreti ultrasonda gayet iyi renkli ultrasonda veriyor zaten ayrıntılı da bakıyor
Ebru1995 Minikbalpetegim devlette eş içeri almıyorlarmıs doğru mu? Birde ultrason görüntüsü vermiyorlar galiba
Minikbalpetegim Ebru1995 evet doğru eşle giremiyorsunuz. Ultrason çıktısı da vermiyorlar ama ekrandan fotoğraf çekebilirsiniz ben öyle yapıyorum.
gokce66 Ebru1995 mehmet kalo var dayımın 7 sene çocuğu olmadı adam 1 yıl da bebek sahibi yaptı onları Tbi önce Allah’ın izniyle. Onun dışında yorumları falan çok olumlu olan biriymiş. Google a yaz çıkar cnm. Yardımcı olacağım bise olursa doktor için dayımdan numara faln alırım
en_guzel_emanetlerim Sevgii19 çok sık takip ediyorum birde mhrsden 7 24 randevu olunca haber ver seçeneğini ayarlıyorum istediğim doktora en son gece 4de mesaj geldi girip aldım randevuyu
Serap334 Tatvan Can hastanesi Muş için büyük bir nimet bence hem yakın hem çok iyi doktorları var. Şifadan ayrılan doktorumuz da oraya geçti zaten
Tubayo Muş şifa hastanesinde Kadir bey var yeni geçti şifaya devlette benim doktorumda. Bir kere gidin hep duacı olursunuz o kadar muazzam ve hastayı rahatlatan bir hekim ki benim ileri yaş ve birsürü problem olmasına rağmen onun sayesinde daha rahattım
Ebru1995 Tubayo bende dün tesadüf gördüm kadir beyi. Haftaya randevu alıp kesin gideceğim . Baya övülen bir doktor bakalım inşallah.