Ebru_cekin06 Bdss hicmi yok yani batma belirti yani nebilim hicmi alla alla gel de gelir 😃😃 hayırlısı olsun canım
Kaahvelii Bdss 40+3 de gelmiyor benim oğlan yazıp uyumustum gece 4 de suyum gelmisti🤭 Dogum ani gelişiyor beklemeye devam edin😝
Tugceonur Bdss korunmasız ilişki %90 çözüm rahim ağzını yumusatiyor sperm . Ada çayı ve ahududu çayı ananas bunalr da rahim ağzını açmaya yarıyor günde 1 saat yürüyün merdiven inip çıkmak kendinizi yormaniz lazım yani biraz
Bdss Ebru_cekin06 bugün kontrole gittik hala doğum pozisyonuna girmemiş. Sanci da yok Perşembe günü tekrar gidicez duruma göre pazartesi günü sonlandiricaz dedi doktorumuz 🙁
Bdss Kaahvelii hala beklemedeyim ama kafasını da dönmemiş acilma da yok baskı yapmadığı için dedi doktor 🥴
Bdss Tugceonur evde sürekli iş yapıyorum ve 5. Katta oturuyoruz günde 3 4 defa in çık yapıyorum 😃 açılma yok dedi doktor bugün
Kara77 Bdss evet öyle diyorlar bu da canımı sıkıyor 😂 mesela son 71 gün kaldı gözüküyor o vakitte gelsin ne olacak ki 🤭🥰
nnnaaz 39oldum bende bekliyorum. En son 40+5e kadar beklerim sonra sezeryan olacağım. Ama inşallah kendi gelir 🤲🏻💙
Bdss nnnaaz inşallah kendisi gelir biz de 40 artı 8 olucak pazartesi en geç sezeryan yapicaz dedi doktorumuz