defngbyg Merhaba, hastane çantamı valize hazırlamayı düşünüyorum daha düzenli olsun diye. Ama elimde sadece orta boy valiz var sizce çok mu saçma olur bir kere kullanmak için gidip kabin boy valiz almak da gereksiz geldi açıkcası. Siz nasıl hazırladınız ?
Nurr_22_22 defngbyg ben küçük boy almıştım elimde yoktu çünkü yetmediği yerde bebek çantasına da ufak tefek eşyalarını koyarım bence elinizdeki ideal çünkü hem sizin hem bebeğin kıyafetleri olacak
_edakrsu22 defngbyg ben kendim için küçük boy valiz hazırlamayı düşünüyorum bebek içinde çanta düşünüyorum
defngbyg O zaman tek orta boy valiz, ekstra bir çanta kullanmadan hem benim hem bebeğin eşyaları için ideal olur sanırım
defngbyg _edakrsu22 valiz düzenleyiciler aldım bir tane keseyi doğumhaneye verilecek eşyalar olarak düzenleyip doğrudan onunla vermeyi düşünüyorum
defngbyg HavvaSonmez03 bu valiz setleri oluyor ya kabin-orta-büyük boy olarak onlardan orta boy olanı
ikibebeliannee defngbyg ben ilk doğumumda koca valizle gitmiştim 😂 herşeyi ama herşeyi almıştı valiz başka hiçbir çantaya gerek kalmamıştı etiketli kilitli poşetlere koymuştum herşeyi de çok düzenliydi
defngbyg ikibebeliannee sizden de güç alarak orta boya hazırlayacağım vallahi o kadar stresin arasında bir de valiz boyu düşünmek tam bir dert 🤦🏻♀️😁
Herkut35 Bende orta boy valiz var ve ona koydum eşyalarımı birde anne bebek çantasını alıcam yanıma ama tam doldurdu yani daha küçük boy olsa sığmazdı
HavvaSonmez03 defngbyg öyleyse hem kendinin hem de bebeğinin eşyalarını korsun o valize niye bi kaç günlük için küçük bagaj alasın ki 🤷🏼♀️ İkinizede yeter bence 😊
defngbyg Pinar02 yarısı boş kalırsa saçma olur diye düşündüm ama anca yetiyor sanırım gelen yanıtlardaki tecrübelere göre
defngbyg HavvaSonmez03 de mii ya valla o kadar alınacak şey var ki zaten en gereksizi o sanırım 😔 bebeğimin başka bir ihtiyacını alırım en azından
HavvaSonmez03 defngbyg fazla takma kafana böyle şeyleri canım boşu boşuna sitrese giriyon kim ne dicek sen kendini Nası rahat Nası yapmak istiyorsan öyle yap ❤️