Roromu76 Selam kızlar biz 35+4 olduk ve çatlaklarım oluşmaya başladı böyle hep böyle artar mı . Bir de acaba doğumdan sonra geçer mi. Kremde kullanıyorum ama geçmiyor gibi önerisi olan var mııı 😔
uraz_ve_annesi- Roromu76 geçmiyor 50 gün oldu aynı duruyor hatta daha kötü şu an gerginken daha iyi gözüküyordu maalesef
_edakrsu22 Roromu76 28 haftalik hamileyim daha oluşmadi ama genetikmis ailede varsa naparsan yap oluyormuş ve doğumdan sonra kalıyor ailenizde var mi
gulagaci Roromu76 ay ben her gece badem yağı sürüyorum hiç olmadı inşallah bundan sonra da olmaz 35 haftaligim
egeninincisii Roromu76 Oğlumda basen bölgemde karnımın yan taraflarında olmuştu. Hala duruyor maalesef. Ama azaldı, hafif izler olarak duruyor. Bu hamilelikte o bölgelere ve karnıma sürekli yağ sürdüm ama dizlerimin yan bölgesi çatlamış 🫠🫠🫠
Roromu76 _edakrsu22 Hayır konuştuk bizde olmadı dediler acaba çok mu kilo aldım. 61 ile hamile kaldım şimdi 76 oldum
Merel _edakrsu22 Ay bende bunu duydum ama ne kadar dpğruluk payı var bilemiyorum ( genetik ) Ben iki dogum yapdim cocuklarim arasinda 16 ay var inanin bende bir tane çatlak yok. Ama kiz kardesim ilk bebegine hamile aralık ayinda dogumu var onda çatlak var
Ogkmno gulagaci merhaba, kaç haftadır sürüyorsunuz, tüylenme farkettiniz mi? Tüylenme yapar diye endişe ettiğimden kullanmadım ama badem yağı kullanmak istiyorum
Tospikannesiiiii Roromu76 dogurduktan sonra daha çok Olcak maalesef 🙄şuan karnından dolayı az gibi görünüyor o göbek çekilince aslında daha çok çatladıgını göreceksin benim de öyle oldu
Merve112211 Roromu76 2sene önce doğum yaptım doğumdan sonra kızarıklığı gidiyor beyazlaşıyor yani bende öyle oldu
Lavinjanya21 Roromu76 bende de oluştu 30 haftaliga kadar yoktu bio oil çatlak yağı kullanıyordum ama malesef karnımın alt bölgesi çatladı
uykusuzbirben Roromu76 Malesef çatlaklar geçmiyo canm. Bende 35+3üm ve 3. Gebeligım çok şükür hiç çatlağım olmadı karin bölgemde.ilk gebelgmde badem yağı kullanmstm bolbol Sanrm onun etkisini gördüm ve 2.gebeligmde de aynı şekilde badem yağı kullandım bacak kısımlarimda var brz oralara sürmedim die onlarda 7 yıldır duruyo gitmedi ama karnımda oluşmadı çok şükür ve bu gebeliğimde hiç yağ kullanmadım 🧿🧿🧿😉😂
Zeliha_1 Bende 33 haftalığım bi kaç gün önce fark ettim karnımın en aşagı kısımlarında mor küçük çizgiler daha açılır sanırım 🥲🥹 en iyi kremleri yağları kullanıyordum oysaki ama genetik bu işler
Nurr_22_22 Roromu76 canım doğumdan sonra ilaçlarıni bırakma çünkü çatlaklar doğumdan sonraki süreçte kalıyor ben bebek yağı kullanıyorum pahalı kremler almadım ama işimi görüyor şimdilik doğumdan sonra da devam edicem kullanmaya
tugbadipi Roromu76 39. Haftadayım. maşallah tek bir çatağım bile olmadı. Bio oil kullanıyorum gece yatmadan önce sürüyorum iyice ovuyorum. Gündüzleri de aklıma geldikçe Bimde satılan zeytinyağlı bakım kremini sürüyorum (yatana kadar 5 6 kere) bol su içiyorum birde
ipeknur2709_ Roromu76 8. Ayimdan gidiyorum hiç bisey sürmedim bu zamana kadar hiç catlagim yok çok şükür karnimda aşırı buyuk olmadi biraz genetik galiba annemde öyleymiş şanslıyım sanırım 🥰