esraklcc Annişler merhaba, 20 haftalık gebeyim 3 kg tek aldım sizce normal mi bu arada bebeğimin kilosu haftama göre iyi olduğunu söyledi ben sadece kendi kilomu az buldum 20 haftalık gebeliğe göre sizde durumlar nedir
Eldgrn esraklcc 20+5 iz +7 kiloyum canım fazlası da zarar şuanda aldı başını gitti benimki normalde genelde 20 den sonra alınıyor
Arzu_uu esraklcc bende 14 haftakıkken 68 kiloydum şuan 25 haftalık 71 kilo koyum 3 kilo almışım ama bebeğimin kilosu çok şükür iyi sen kilo almasanda bebek alıyor dert etme kilonu son aylar çok alınıyormuş zaten
esraklcc Eldgrn ya etraftan hiç kilo almamışsım lafını duyunca birden modum düşüyor anormal miyim diye merak ettim
Kestanegulsah Ben aşırı bulantı yaşadım 11kg verdim bebeğim 34 haftalık 2800 gr (maşaAllah ) 🙈🤗 ama bn hala hiç kilo almadım ödemim yok şişliğim yok sadece burnum büyüdü 🤣😂 eğet tam tersi olsa 20kg alsaydımda kafaya asla takmazdım önemli olan bebeğimin ve benim can sağlığım kilo alınır verilir 👍🏻🙃🤗
esraklcc Kestanegulsah bebeğiniz için maşallah 🧿 demek ki tam tersi olup da insan zayıflaya da biliyormuş 🤭
Eldgrn esraklcc ah canım o çevre insanı yiyor bitiyor kilo alsan ay şimdiden çok kilo almışsın yada kaç aylıksin hala göbeğin çıkmamış kilo almamışsin kafa ağrısı sadece doktor sorun gormedikten sonra endişe etme en iyisini bilir söyler doktor ben hiç bulantı kusma yaşamadım iştahta çok açıktı kilo almam o yüzden bu kadar çok
hzl040823 esraklcc ay bana bile diyorlar onu 13 haftalığım niye göbeğin yok diye zaten yapı olarak basenli ve popolu biriyim göbeğim en son kilo alan yer her gören zayıflamışsın olduğun gibi duruyorsun diyor halbuki 1,5 kg almışım kendime çok aldım bile derken millet bunu diyor
Mello29 hzl040823 Siz ben misiniz acaba 😂 17.haftadayim cok az göbek var 2 kilo aldım onuda popo ve basene aldım zaten
hzl040823 esraklcc ne bekliyorlarsa herhalde hamileyim der demez kocaman bi göbeğim olmasını bekliyorlar kaç kişi dedi hiç hamile gibi değilsin diye sıktı artık herkes bi tuhaf 🥴
hzl040823 Mello29 kaderdaşım bende öyleyim göbek çok az milletten yoruldum bi bak vücuduma ona göre konuş sabır ya😂😂🥴
Mello29 hzl040823 bugün avm tuvaletinde bir kadın hamile bayana sırasini verdi bende bekliyordun bayadir banada verir mi acaba diye bir heycanlandim vee tabi ki de vermedi esime anlattım askim sen hamileyim girebilir miyim desen kadın güler gecerdi dedi 😂😂😂