berceste5155 slzttr benim kayınvalidem almış ama kızım sevmedi kullanmıyoruz ama gereksiz de diyemem kızım henüz 15 günlük belki ilerleyen zamanlarda kullanırız onu da bilemiyorum
Deletedmom_1003 Bence gerekli yumos yumos icinde yatarlar henüz denememedim ama aldık bir tane kanepede yerde dusme tehlikesi en aza iniyor anne yanı beşiğin içinde kullanıcam geceleri ve gündüz koltuğa yatmasındansa babynestte yatması daha iyi. Gezmeye giderken de yanında taşısan çocukta sende rahat edersin. Bimden kışın 80 liraya aldım yastığıda var çok tatlı 🥹
hambostanimEymen Belirli bir zamana kadar kullanabilirsiniz uyurken düşme tehlikesi olmuyor biz de aldık yeğenime de kullandık yatağın üzerine koy koltuğun üzerine koy uyurken aklın onda kalmaz işini gücünü rahat bi şekilde yaparsın
Buketkara Benim arkadaşım ona yatırıp ayağın dâ sallıyordu uyuyunca kenarlarından tutup hop yatağına yatırıyordu onunla birlikte ,koltukta, yerde ,yatakta ,bir yere gitse hep onunla gidiyordu onun içinde duruyordu hep bebeği