Mutlulugumm 6+6 yim cok tursu limon kisacasi eksi tuketiyorum ama cikolatadanda tiksiniyorum bu bebege zararmi yaa
SeherBerkman Mutlulugumm bende öyleyim çikolata görecek gözüm yok sürekli ekşi yiyorum. Tansiyonun normal olduğu sürece bi sakıncası yok. 25 haftalık oldum çikolata görecek gözüm yok ☹️😂
Laayla Mutlulugumm ben de öyleydim ay kızımın canı öyle istedi demekki ben hep ekşi ve acı yedim hala da öyle tatlı çok aramam ama bazen ahududu böğürtlenli tatlı çekiyo canım ekşi meyveli olunca yiyorum
Belissima Mutlulugumm canın ne istiyorsa ye cnm bi zararı olmaz hormonal zaten yeme zevkin zamanla değişir. Başlarda böyle hep
Merveee277 Seninle aynı gidiyoruz 😊 sadece benim ekşi aşermem bitti şu an ekşi ve tatlıdan tiksiniyorum
kckynssna Valla bende hep ekşi yedim normalde ağzıma sürmem ekşi, erik daha aşerene kadar tadını bilmezdim kilo kilo erik yedim, şuan 38 im şimdide çikolata 🍫 ve tatlı hastasıyım kansızlığım car ondan sanırım bu kadar tatlı çekiyor canım 😫
Mervisss Fazla limon yeme.. bide ekşi değil ama ilk 3 ay son 3ay Ananas yeme İlk aylarda düşük son aylarda erken doğum sebebiymis. Ama benim hamilelik aserme doneminde Turşu ve eriğin dibine vurmuştum😂😂😂😂
Kardii Limon yeme vücut asidinide yükseltip düşüğe yol açarsın nefsini köreltmek içim şimdilik bir iki dilim ye