vaveylaaa19 Kizlar şimdiden almayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz sleepy nasil sizce ? Bir de yenidogan için kaç numara almamız gerekiyor
Kleopatra- vaveylaaa19 1 numara almak gerekiyor üstünde yeni doğan yazıyor zaten. Ben Baby turco ve molfiks kullanıyorum hangisine denk gelirsem. ikisinden de memnunum tavsiye ederim. Sleepy hakkında bir fikrim yok ıslak mendilini kullanıyorum sadece.🌿
KayraVeAnnesi_06 vaveylaaa19 Henüz kullanmadım ama sleepy aldım . Kardeşim yiğenime kullandı çok memnundu o yüzden öncelikli olarak tercih ettim Ama bir paket aldım her bez her bebeğe iyi gelmiyor stok yapmanızı önermem 🙏🏻🌸
ferdabasaran06 vaveylaaa19 molfıx kullanıyorum sleepy den memnun kalmadım denedim , ıslak mendil de yeni doğan al onlar ilk başta iyi oluyor ben uni baby kullandım bir sorun yaşamadım çok güzeldi
MUSU21 vaveylaaa19 stok pek onerilmiyor bez ve islak mendil acisindan bebefin cildine uymayabilir sonucta… bence pamuk stogu yapin. 1 yasinda pamuk kullaniyorum hala
sekermomgeliyo Evet mesela stok yapanlar kaç haftalıkken almaya başladı ıslak mendilleri hangi markaları aldı bende merak ediyorum ayrıca ıslak mendilde beklediği için kuruma olmuyormu tecrübeli anneler yazarsa çok iyi olur. Bez stoğu nasıl yaptınız vs
Ezonunannesi16 ben bezde Prima 1 numaradan 2 paket 2 numaradan da 1 paket aldım simdilik. ıslak mendil de bı kutu şeklinde sleppy 12×40 aldım e bebekten indirime girerse tekrar alicam