Ezgi_hsyn Gamzeatasoy valla 2 hafta önce 9 300 gbı Bi rakamdı ilk konuştuğumda 4000 TL dediler zam üstune zam geldi 1 ayda da gelir kesin hafta demeden 1000 TL arttırıyorlar
Busra3246 Gamzeatasoy ısparta meddem de 6 bin sezeryan mesela 1 ay öncesi 4700 dü doğurana kadar 10 bin olur diye korkuyorum
Baaharrr Gamzeatasoy bölgesine göre değişiyor benim gittiğim hastane normal doğum 5000 sezaryan 7500 TL herşey içinde normal 1 gece kalıyorsun sezaryan 2 öyle dediler dr da istersen cağırabiliyorsun ücret yok yıl başına kadar böyle dedi
Hulus Gamzeatasoy bu bulunduğunuz ile ve hastaneye göre değişir 3000 TL olan hastanede Var 30000 TL olanda.
Ezgi_hsyn Gamzeatasoy Aralık ayında başladı benim serüven 150 tldi muane ücreti smdı 359 TL oldu yıl sonuna kalmadan 500 TL olacağını söylüyorlar doktor benimle dalga geciyo doğuma kadar dolar alın kenara koyun doğum parası için
Gamzeatasoy tazeanneveminigi fiyatlar baya uçuk ya bende Kayseri’de yaşıyorum inşallah burdaki hastaneyi bilen biri çıkar 😑🙃
Busra3246 Gamzeatasoy valla doktorun ehline denk geldikten sonra özel devlet fark etmiyor sağlıkla sıhhatle ikinizde kurtulursunuz inşallah 😇😍🥰
sym25_ Gamzeatasoy hastaneden hastaneye fark ediyor hele özellikle bulunduğunuz bölgede tek özel hastaneyse fiyatlar dudak uçuklatıyor tatvan can hastanesinde doğum ücreti 12.000 TL şaka gibi😂
ayseNure Gamzeatasoy fiyatlar çok hızlı değişiyor doğum yapacağım hastane 6600 normal doğum 8000 sezeryan diyor