Nurayaksan 35 haftalık gebeyim gebelik zehirlenmesi bu tansiyonla olmaz değil mi başım çok ağrıyor bugünden beri tansiyonum böyle hiç düşmedi
Essraanil Nurayaksan hemen gebelik zehirlenmesi denemez ama 9 çok istenen bir tansiyon değil.limon suyu içmeyi denedinizmi? Doktorunuza da danışsanız iyi olur
Baliminannesii Nurayaksan canım valla 3 gündür aynı sorunu bende yaşıyorum 38 haftalığım ensemden bir ağrı gırıyor benı maf edıyor riske atma doktora git ben gittim şükür idrarda protein falan çıkmadı ama baş ağrım geçmedi için doktor yarn doğuma alabılır sende ihmal etme tansıyon çok önemli su son dönemde dikkat et canım
Enyenianne Nurayaksan merhaba benim daha gebeliğim erken ama stresten benim de çıkıyor sarımsak soyup küçük bir parça kesip dilinizin altına dil altı gibi koyun acı oluyor ama sabredin Allah’ın izniyle bir zaman sonra düşüyor hemşire arkadaşım tavsiye etmişti faydasını gördüm uzanın dinlenin biraz alıyor ama düşüyor biiznillah
Baliminannesii Nurayaksan korkma canım benim Allah’a sığın Allah’ın iziyle birsey olmaz canım sağ Salim sağlıkla kucağına alırsın inşallah stres yapma kendine 🥰
Nurayaksan Baliminannesii inşallah Allah razı olsun tüm anneler sağlıkla alsın bebislerini sanırım birazda doğum stresi beni etkilemeye başladı 😔 Rabbim her şeyin hayırlısını versin
ayse1990---- Benimde 14.9 oldu acile gittiğimde 13.8 olmuştu yüksek olmadığını söyledi ama sonrasında hep tansiyon takibi yaptırdı evde normal çıkıyor hastaneye gittiğimde 14.8 oluyor küçük tansiyon çok önemli dedi doktor 35 haftalık hamileyim böyle çıkmaya devam ederse 2 hafta içinde alırız bebeği dedi
Nurayaksan Crnszrrr evet korkuyorum bende dikkat etmeye çalışıyorum yarın gideceğim bakalım ne diyecek
Akoglubuse 13/9 ve üzeri gebelikte riskli kabul ediliyor,ben de 37ye girmek üzereyim 2 haftadır bu civarda sürekli idrar veriyorum proteine bakılıyor albümine bakılıyor yükselirse alacağım demişti,ödemlerinizi takip edin,tansiyonunuzu takip edin
Nurayaksan Akoglubuse ödemim yok denecek kadar az ama tabi belli olmaz yarın gidip bende tahlil verecem