susuderler merhaba kızlar, 35+3 te ikizlerime doğum yaptım şuan 13 günlükler. Mama+emzirme şeklinde gidiyoruz, ikiz annelerine sorum besleme düzeniniz neydi, gece ve gündüz nasıl ilerlediniz, ne sıklıkla kaç cc mama verdiniz?
Gny18 susuderler bende 23 gün önce ikizlerimi doğurdum. Mama vermiyorum tek anne sütü alıyorlar. 2 saatde bir kendileri uyanıyor emmek için uyanmazlarsa ben dürtüyorum zaten 😅 ikisini aynı anda doyurmaya çalışıyorum bana da dinlenmek için vakit kalıyor. Sağlıkla büyüt bebişlerini 😍
Nur_089 Merhaba öncelikle sağlıkla büyüsünler inşallah bi sorum olacaktı kac kg dogdular küveze girdiler mi
Nur_089 susuderler maşallah bende çok merka ediyorum acaba dezeryan sonrası hemen süt gelmiyor acaba mamaya alışırlarsa sonra sıkıntı olur mu sütüm gelince yetecek mi kafamda sorular dolu
Gny18 Nur_089 sezeryan olduktan 2 saat sonra bebişlerim emmeye başladı ve ameliyatın 2. Günü sütüm indi. Zaten ilk etapta öyle şarıl şarıl akmıyor canım 1 haftaya düzeliyor süt inmesi, akması. Normal doğumdada bu böyle. Mamaya alıştırmamak için biberon kullanma şırınga yada kaşıkla beslemeye çalış.
susuderler @Nur_089 Benim çok olmasa da hemen geldi çok şükür ama yine de mama veriyoruz ikisine de yetmiyo çünkü, zamanla artıyor
Anisalenamom Benim oğluşlarım 3 aylık hem emzirme hem mama gidiyorum fakat mama agırlıklı sütüm çok ama yetmiyor zaten yetişemiyorum kızımda var emzirmeye vaktim yok resmen