Seresozge 1prensesannesi fitil iyi de işte sokamıyorum beceremiyorm eriyo gidiyor orada bir yerde onun da etkisi olurmu bilmiyorum
Hmyr_ygt Seresozge bepantolun kaşıntı giderici kremini öneririm çok fayda ediyor bende kuaförde ağda dan sonra tiskindim aynı şeyi yaşadım mantar falan yoktu ama yine de dene derim
Seresozge Hmyr_ygt yarın sorucam doktora eczaneye belki onlar bilirler her seyi de kullanamıyorum hamileyim diye
Seresozge Zuleyhakaan ben enfeksiyon için kullandım ismini tam hatırlamıyorum büyük bir hap 💊 14 tane vardı kutuda
Benanneyim Canım senin sadece kaşıntı ise yine iyi benim yeşil katı katı akıntı iç dış kaşıntı 8 aydır çekiyorum hamilelikte mahvoldum fitil travogen neler neler kullandım geçmiyor su gibi oluyor altım iç çamaşırı dayanmıyor tek kaşıntı olsa keşke
Seresozge Benanneyim trovogenin bi işe yaradıgını düşünmüyorm zaten. Benden de su gibi akıntı geliyoru antibiyotikten sonra kesildi normal akıntı geliyor ama 2 gündür felaket kaşınıyor hayattan sogudum resmen
esmaozan Meryemdagli aynen oyle travazol kullnadrmyorlar benm doktorum şahsen trvazol vermedi onermiyorum dedi ketoral vermisti hatta evde var cok mantar olurum onu kullnyorum iyi geliyor