Colahusu ona birşey diyemem canım ben sancım vardı kontrole gitim açılma yok yalancı sancı dedi doktor devlet hastanesine gitim başından salma yaptı bide hastanede yer yok diye bende çıkıp hastanede yatan yeğenimi görim derim tam hastaneden çıkarken suyum geldi 2 cm açılma işe direk yatış yarım saat sonra 2-3 cm dediler 11 de girişim oldu 6 da bebeğim dünyaya geldi tam da doktorların kaynanamın falan dedi saate doğuma kadar tektim rabim güç küvet verdi herşeyi kendim ilerletim suyum resmen içimde bi damla bile kalmadı o kadar ki çok giti bebeğim zayıftı korku ağrı heyecan herşey bir yaşadım ama şükür oldu biti ondan sakın doğumu düşünerek kendini germe nasıl yaparım ederim diye inan herşey ani gelişiyor benim doğum bile ani oldu sancıları biliyorum güzelce cektim hastaneye normal sancım ne kadar doğum mu yalancı sancı mı diye gitim ona göre ya orda yada kendi özeldeki doktorumda doğum yapma düşüncesine girecektim çünkü kaynanam saolsun zorla devlete yapacaksın dedi son aylarım hep sinir sitresle geçti ama yinede onun deri oldu😅 yani herşeyi akışına bırak ben asla kimsenin doğum hikayesini dinlemedim doğumu düşünmedin tam tersi hep burdan pozitif normal doğum yazarsa okudum veya bir yerlerden denk gelirsem pozitif yorumları okudum ama sadece okudum geçtim takmadım kafaya istemsizce korkum vardı ama az ağlayıp kendine gel diyordum hep kendime rabim seni ve hamile olan olacak olan herkesi bi avazda kurtarsın inşallah ❤️ aşırı uykusuzum ondan ne yqzdımı nasıl yazdımı bilmiyorum cümleyi kafamda kurup yazarken birden dalıp yazacağım şeyleri unutuyorum 😅😅🤦🏼♀️