Aleynaerayy22 Aysegul123Defne normal canım bazıları hiç almıyor bebeğinin kilosu iyi özeniyorum valla 🥲masallah sana
Aysegul123Defne Aleynaerayy22 işte ya iyi değilse bu hafta gidip bakicam bende senin gibi hamileye benzeyenlere özeniyorum valla
cansualisa Aleynaerayy22 iddiaya girdik derdim almak değil kızımda 28 aldım verdim 72 son kilom geçmememmm lazım doğuma kadsr 😀 98 gün
Kokenilya Aleynaerayy22 zayıflar daha çok kilo alır ama hiç dert etme doğumunla beraber atacaksın hepsini emzirme falan derken
Aleynaerayy22 Kokenilya ayy inşallah ya canım valla evlenmeden önce 49-50 den yukarısını görmüyordum hiç soklardayim suan yani 😂😂
Xxx0101 Aleynaerayy22 canım diyetisyenle beraber gidebilirsin aylık ortalama 150₺ye hazırlıyorlar hem bebek içinde yararlı olur
Xxx0101 Aleynaerayy22 ay yok gitmene gerek yok online yapıyorum ben her yediğimi atıyorum whatsapptan konuşuyoruz inan hiç kısmıyoruz her gün çikolata yediğim bile oluyor önemli olan dengelemek sağlıklı beslenmek
beyzakuzu00 Aleynaerayy22 ben daha 19 haftalık gebeyim 58 le hamile kaldım suan 65 kiloyum bu üzülcek bi durum değil bence geçer gider😌
Xxx0101 ozce kilolu hamile kalanların hamilelikte kilo almasına bile gerek yok.. 9 ay boyunca kilo verenler bile var. Herkesin vücudu bir değil kıyaslamakta doğru değil
pinklovermom @Aleynaerayy22 Ahhh canımm☺️ Ben ilk hamileliğimde 90 kiloya çıktım🙈 Bunu dert etme hayırlısıyla doğumdan sonra çoğu gidiyor. Dikkatte edersen ekstra gider. Sağlıcakla kucağına al yeterki💞
Aleynaerayy22 pinklovermom amin inşallah bende bir ikinmada çıkarır veririm o kiloları umarım 😂😍 yoksa bu kiloyla durulmaz normalde hersey bebisimiz icin