seymanurer Sezeryan doğum yapan anneler doğum sonrası ne zaman kanamanız durdu ve regl oldunuz bide ilişki durumunuz ne zaman başladı yardımcı olur musunuz
motherofcats seymanurer 10.gündeyim daha durmadı ama hiç fazla gelmedi normal regl gibi geliyor doğumdan çıktığımdan beri
3babymom seymanurer 3 sezeryan oldum Sonuncusu 22 gün önce oldu kanama devam ediyor az az İlişki diğer sezeryanlardan 50 gün sonra olmuştu bunda da hemen olmaz diye düşünüyorum
Gzdeee11 seymanurer 40 gün az az kanamam oldu 40ımdan bir hafta sonra falan da adet oldum ilişki de 40 ımdan sonra oldu
Elilar2225 30 gün sonra kanamam durmuştu zaten ara sıra geliyordu. İlişki de 43.gün yaşadık zaten 40 gün yasak. Regl daha olmadım 🥲
seymanurer Tuuba100310 Gerçekten mi bu kadar uzun süre biliyo yani acaba ben ne zaman olurum kim bilir😅😅
Tuuba100310 seymanurer doktirlar buna iyi diyor sut kalitesi daha iyi olurmus vs ama tabi insani cok skiyor 😂
mekutlu12 seymanurer yaklaşık 50 gün kanama sürdü sonra tam bir ay sonra regl oldum bi daha 6 ay kadar regl olmadım
myangelson seymanurer kanamam 50 gün sürdü ilk 2 hafta regl gibi geldi sonra hep lekelenme şeklinde öyle devam etti 50 gün bitti duşa girdim adetim geldi 6 gün sürdü bitti