Senacnl Arkadaşlar şu sıralar çok sinir ve stres içindeyim hormonlardan olduğunun farkındayım ama kendime engel olamıyorum çok kafama takıp bazen ağlama krizlerim oluyor , sizler de aynı şeyler var mı
Boymommyy Senacnl yes bi haftadir bugun yuruyus yaptim iyi geldi. Fiziksel aktivitenizi artirmaya calisin arada olabilir böyle. Tabi benimki nedensizdi öylece aglama istegi geliyodu cok sukur bi sikintim yoktu yani. Bugun spor yaptim biraz iyi geldi
mhrmom Senacnl olmaz olur mu 😄 o kadar ağlıyordum ki( en ufak şeye) eşim illallah ediyordu. Hep bi agresiflik, bi alınganlık.. velhasıl kelam normal hepsi😅 ama tabi bebeği strese sokmamak lazım o da var🌺
Minnacksevdack Senacnl olmaz olur mu ? İzlediğim şeylere ağladığım, yok yere kavga çıkarttığım çok oldu. 🌸
Deletedmom_12 Senacnl olabiliyoo kacinci haftadasiniz bilmiyorum ama Kafama o kadar cok takiyorumki Sevdiklerimi kaybetme korkusu cöktu ozellikle icime Dusunup dusunupp uzuliyorum..
Senacnl Minnacksevdack daha bugün kavga ettim biriyle ve o saatten beri en ufak bi neşem kalmadı zor dönem valla Allah sağ Salim kucağımıza almamızı nasip etsin
Senacnl Deletedmom_12 14.haftadayım dizilerde hep bi duygusaldım ben hamilelik öncesinde de , ama Özel hayatıma çok yansıyor her bi lafa her bi davranışa çok sinirlenip ağlıyorum
Zynpmeva Senacnl evet maalesef. Ve 2.5 yaşında bi kızım var. Özellikle bugün çok bunaldım ve sinirlerim boşaldı, kendimi tutamadım. Hala gözlerim sızlıyor, kızım gelip beni öpüp öpüp gidiyor daha da çok ağlayasım geliyor🥺