Tospikannesiiiii Guzelanne56 ye bacım ye yemeden sorduğun için de sagol 😂 genelde yiyip soruyorlar da
Sellmaseellma Guzelanne56 nar yemenin ne gibi problemi olabilir canınız çektiyse yiyin tabi abartmadan
Nutelllaa Guzelanne56 ben her gün bı tane yedim ilk gebeligimde hiç de erken doğum falan olmadı öyle olsa son haftalarda bol bol nar yiyin derlerdi 💁çok garip
Guzelanne56 Nutelllaa bana erken doğum rıskım olduğu için korkuyorum daha evvel çok tuketmedıgım bı meyve
Tospikannesiiiii Nutelllaa aynen öyle bir tek hurma dogumu tetiklemek degil de o da kolaylaştırmak açısından söylüyorlar onun da bilimsel açıklaması var içindeki Oksitosin den kaynaklı yani doguma yakın bunu yiyin derler
Tospikannesiiiii bosyapmaa valla ben hiç kısıtlamadım kendimi dozunda oldugu sürece herşey yenebilir yani aklından geçip canın çekiyor sonuçta nefis bu tadacak zehir degil ya yediklerimiz
Tospikannesiiiii Guzelanne56 ay benim hiç Bi riskim yoktu Bi kere nar ile hikaye attım anam herkes doktor kesildi başıma sanki oturdum 1 agaç nar yedim boş ver dozunda her şey yenebilir
Nursemablk Guzelanne56 nar, şeftali, çilek vs vs leke bırakan yiyeceklerde dikkatli yenmesi gerektiği söylenir çocukta izi çıkar gibisinden 🤭 Yoksa hiç bir zararı yok 😂