Sinemekee Gaye19 Çorum Özel hastanesi Sabri Laçin 345 TL muayene ücreti devlet dersen ümit görkem ve özgür koçak sıra çok zor bulunuyor ama
Ayku Gaye19 elitparka gıdıyorum bn normal yada Sezaryen 5500 dedıler ama doktor konusunda kararsızım bnde Fatma hocaya gıdıcem bu ay
Gaye19 Sinemekee doğum ücreti ne kadar acaba bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim doktor hastane hakkında kısaca bilgi verir misiniz
Sinemekee Gaye19 en son doğum ücretine bana 7100 dediler hiç fark etmiyormuş ne olduğunu doktor çok iyi biri özelde devlet Hastanesi’nde de yani çok fazla ilgilenemiyolar aşırı kalabalıklar çünkü
Gunes1919 Ben Çorum Özele Sinan hocaya gidiyorum sisteme sendika indirimini işlettim muayne ücreti olarak 295 veriyorum devlet hastanesinde Özgür Koçak Sabina Koçagı öneriyolar
Gaye19 Gunes1919 bende Şubat sonu mart başı doğum yapıcam doktor lar ve fiyatlar hakkında henüz bilgim yok
Gaye19 Ayku daha önce hangi doktora gidiyordunuz yeni gideceğiniz doktor dan memnun kalıp kalmadığınızı belirtirmisiniz yardımcı olmak adına
kachaftalikhamileyimbilmiyorum Ben de Sabri Laçin’de takipliyim. Kurum indirimiyle 290₺ idi en son muayene. Doğum için henüz fiyat almadım ama doktorumdan çok memnunum. Süreci yormadan, yıpratmadan ilerletiyor.