Gzmklncc Zln2152 muayene oldun mu sonrasında geçmiş olsun başın sağolsun ne denir bilmiyorum gerçekten 😔 ben bu ayda olmazsa rahim filmi deneyim diyorum ama hamile kalabiliyorum da
Zln2152 Gzmklncc sağol canım Allah razı olsun. Sonrasında geçen aya kadar da muayene oldum sıkıntın yok gebeliğe hazırsın dedi rahim duvarın kalınlaşmış dedi ama deniyoruz halen ortada tık tok. Sen ne zamandan beri deniyorsun ki rahim filmi çekevekain kuzum
Fundaa17 Zln2152 hayır çıkmaya bilir canım bende adetime 1 hafta önce test yaptıö negatif çıktı adettim 2 gün geçikti ama negatif çıktığı için hamile değilimdir sandım aklı da kalmasın tekrar test yaptım pozitif çıktı şuan 14+2 haftalığız 😊
Zln2152 Fundaa17 ay maşallah kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 bende sonuçları görünce bu ayda olmadı zaten enfeksiyon da çıktı diyip stres oldum. İnşallah hayırlı haberler alırım 🙏🥹
Tansu15 Yumurtlamadan 2 hafta gibi kanda çıkıyor 3 hafta içinde idrarda çıkıyır diye biliyorum. Ben adetin 1.günü idrar testi yaptım pozitif çıktı.