Melike Necmiyee Hiiç korkmayın, sonunda kavuşucalsınız, çok güzel geçicek. Sağ salim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💖🌸
Ahuum Necmiyee ay yolculuğun sonu :) bebişinin elini parmağına doladıgın anı düşün :)) o minnak burnunu :) çipil gözleri ile sana baktığını :) ayy ne güzel ne masum bişy gelicek evine ya :))) sana muhtaş minik :) allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
mommysbrids Necmiyee canim benimde sabah 8.30 da dogum var Şuan şey modundayim kelin ilaci olsa keske 😂😂
1buse_ Necmiyee sağlıkla kucaklayın inşallah yavrunuzu🙏🏽🐣herşey istediğiniz dilediğiniz gibi olsun inşallah 🍀🍀🍀
Necmiyee Ahuum iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz ama korku mu heyecan mı stres mi ne ayırt edemediğim bişey var içimde sağ Salim çıkalım inşallah ikimizde 🙏🏻
Melike Necmiyee Hiç korkutmasın bende spinal oldum hiiç ama hiçbirşey hissetmedim çokta rahat geçti 🌸
Necmiyee mommysbrids yaaaa sizi de Allah kavuştursun inşallah tez zamanda ağrısız acısız sağ Salim çıkalım ikimizde ☺️
Melike Necmiyee Ben acil sezaryene alındım. Uyuşturdular zaten hiçbişey hissetmedim 10dksa vitri sanki sonrasında odaya çıkardılar biraz yürümede zorlanıyorsunuz ama kendinizi sıkıp yürümeye çalışırsanız çabuk toparlarsınız 🌸
Necmiyee Melike ameliyat ne kadar sürdü toplamda bana doktorum yarım saat dedi ama başka arkadaşlarıma soruyorum 1 saati buluyor diyorlar
Mlkysf Necmiyee hayırlısı ile kavusun bebeğinizle en guzel heyecanlar bunlar bende sanci cekerken ayni karisik duygulari yasamistim ama gelip geciyor hepsi 🌸