Minagezer 40 ımız yeni çıktı henüz tecrübesiz bi anneyim gaz sancılarımız oluyor ağlama krizleri oluyor elimizden pek bisey gelmiyor etkili bi gaz damlası önerisi olan veya gaza iyi gelen bir masaj falan çok iyi olur tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum
Tiiffany Minagezer nurse harveys var bitkisel birde bioagai var. Sırtına gogsune yag ile masaj saat yonunde yapabılırsınız. Poposuna hafif sert pat pat ses gelecek sekilde vurun.yada dr gidin şurup verecektir bunlara rağmen gaz şiddetliyse ben kimyon suyu vermiştim anında kesildi gaz maz kalmadı
Minagezer Tiiffany masaj bende yapıyorum aslında kimyon sulu derken kimyonlu rezene çayı içiyorum kimyon su bebeğe vermenin zararı olur diye düşünüyorum su verilmiyor zaten teşekkürler yinede
Tiiffany Minagezer Su vermenin zararlı oldugundan değil. Mideleri kücük su ile dolmasın diye doktorlar önermiyor. Emzirdikten sonra bikac damla verilebilir sonrasında ek gıda döneminde bu seferde bebege suya alıstırmak için zorlanıyor anneler. Tabii tercih meselesi. Rica ederim