Burda pozitif doğum hikayem diye başlık atmayı çok isterdim kızlar. Hep doğumdan sonra yazarım diyordum ama malesef pekte pozitif değil 😃 39+2 de nişanim geldi kızlar hatta gün içinde 3 4 kere kanlı akıntım oldu. Daha sonra düzensiz ağrılarım oldu regl gibi ama ben daha var diye düşündüm çünkü ilk hamileliğimde nişandan 3 gün sonra doğurmuştum. Saat gece 12 gibi olunca düzenli 15 dk bir gelen sancım olduğunu fark ettim. Daha sonra gece 2 de 10 dkya düştü. Ve saat 3 de 5 dk ya düşünce hazırlanıp hastaneye gittik. 4 cm açıklık olduğunu bana bebeğin kafasının çok yukarda olduğunu söylediler. Hatta açıklık bakarken okadar yukardaydi ki kafasına ulaşabilmek için elini son gücüyle iktirmek zorunda kaldı hemşire😔 o an çektiğim acıyı size anlatamam. Saat 5 gibi 6 cm oldu açıkligim ama kafa hala yukarda ve moralim çok bozuldu. Heralde inmicek dedim çünkü açıklık ve aci artıyor ama kafa düşmüyordu kızlar. Saat 8 gibi olunca dayanılmaz bir ağrı oldu. Açıkligim 7 ydi ama kafa hala yukarda tabi. O sırada plates topuyla merdivenlerle indirmeye çalıştık kafasını. Ama çok zor iniyordu. Acım inanılmaz derecede artti. Şimdiden gücüm bitti dedim hemşireye. Maalesef moralim kalmamıştı artık. Saat 9 olunca şiddetli doğum sancısı çekmeye başladim ve ağlamalar tabiki çok arttı. Eşim yanımdaydı hep ama o beni gördukce daha çok panik oldu. Ne yapacağını bilemedi. Çok kötü bir durum. Sonra eşime dayanamicagimi söyledim. Sezeryan için doktora git söyle diye ağladım. Hemşireler açıklık bakmak için geldiler hala kafa yukarda deyince bende kayış koptu bağırmaya ve ağlamaya başladım ben sezeryan olmak istiyorum dayanamıyorum dedim. O sırada ıkınma isteği geldi bende hemşireye söyleyince açıklığın 9 cm olduğunu ve kafasının birden iyice indiğini söyledi. Beni hemen dogumhaneye aldılar. Ama inanın artık hiç gücüm kalmadı nasıl doğurcam diye düşünüyordum. Doktorum çok yardımcı oldu. İlk doğumda kesim vardı. Doktoruna gücüm kalmadı kesi yap bundada dedim ama yapmadı başarabilirsin dedi. Ve ikinmayla yardımla kızımı kucağıma verdiler. Okadar güzeldi ki o küçük bedeni kucağımdaydi. Allahım nasıl bir mucize o an sadece annecimm diye bağırdım ve ağlamaya başladım herşey bitmişti. O an herşey değdi. Doktorum sonra beni uyutup devam etti kızım çıkarken omzuyla biraz yirttmisti 2 cm dışardan sadece dikiş atılmıştı. Çok şükür şimdi diyorum doktorum iyiki kesi yapılmamış diyorumz😃 Allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu kızlar. Kolay doğumlar diliyorum. Sormak istedikleriniz varsa bekliyorum.