KayserigeLini38 Bushra21 kendimden o kadar utandım ki valla Hayatıma hiç Alezi bugüne kadar sokmadığım için😂
Ruzgarr KayserigeLini38 surekli takman lazim 😀 aniden olan birsey belirti vermiyor.neye ugradigini şaşırıyorsun.o an aklina orasi burasi batti diye gelmiyor.yani mutfakta yemek yaparken bile olabilir. 😀 bilmiyorum önlem nasil alacaksin ama zor iş
Bskrt KayserigeLini38 ben hep sıvı geçirmez alez kullanırım yatakta insalık hali herşey olabilir☺️ Ayrıca regl dönemlernde de rahat ediyodum Heryerde satılıyor alın bence kullanmaya başlayın, hatta bebek için bile aldm ben kusar, ya da bezi sızdırabilir
Dilekkkk KayserigeLini38 aynen benm2 buçuk senedir kullanıyorum sürekli takılıdır biri yıkanır diğeri kurur değiş değiş hasta Oldum zaman da geçmesin die çok gelir se die ki ni kaç kez yatakda su içerken döktüm hemen çıkardım astım kurudu yatağa dökülse iki gün beklerdim kurusun die
gonulcelen KayserigeLini38 bnmde yatak koruyucum aynen kalın ama su geçirmez özellikte işte alırken ilerde çocuk falan olur altını temizlerken yatak kirlenir falan diye düşünmüştüm 😂