KayserigeLini38 Arkadaslar günlerdir aklımda su meselesi var gece yatakta suyum gelirse diyorum yatak nasıl temizlenir sonra ?düşünğyorum nasıl bi önlem alabilirim diye aklıma hiç bişey gelmiyor .sonucta yataş temizlense de içim rahat etmez
ozlemkrts KayserigeLini38 hasta bezleri var yatağa serilen onlardan serebilirsin çarşaf altına her ihtimale karşı
SedanurAydnAta KayserigeLini38 hiç böyle bi düşüncem olmadı 🤦🏼♀️ Bende gelir hissetmem diye korkuyorum 😅
deisyeylem KayserigeLini38 su gecirmeyen yatak koruyuculardan kullan cnm gunluk hayattada kullanilmasi gerekir bazen adet oldugun zamanlar yataga bulasmiyor koruyucu carsafi hemen cikartip makinaya atip yikiyorsun cok rahat
KayserigeLini38 Tgbabsra ilk o geldi aklıma ama eşimden çok utanıyorum nedense naylon koyma konusunda
mihrimahsultan KayserigeLini38 ay bende onu dusunuyorum koltuklarimi da yeni yikattim otururken aklimda hep o var ya birdrn gelirse naparim diyorum
deisyeylem KayserigeLini38 ikeadan almistim ben canim orda bulabilirsin gidip sor ve mutlaka al bnce cok kullanisli dogumdan sonrada rahat rahat yatabilirsin yataginda leke flan gelse en azindan yatagina bulasmaz koruyucuyu cikartip makina atip yikarsin benim hayatimi cok kolaylastirdi
KayserigeLini38 Dua diyorum bi an su gelse o halde yatak derdine de düşemem kalır iki üç gün düşüncesi bile beni delirtiyor😂
Hcrksk Sıvı geçirmez ALez aldım ben.Enza mobilyadan aldım 100 TL idi.hemen yıkadım serdik yatağa lastikli zaten.ne olur ne olmaz.Eşimi de tembihledim su vs gelebilirmiş korma bana hemen ped ver diye🤪
KayserigeLini38 Dua aynen ya hep düşünüyorum m hastaneden gelmişim bi yanda çocuk ben yatak temizliyorum aman Allah’ım diyorum 😒