bukett1 ZEHRaakkoyun Memnun kalırsınız umarım. İstanbul’daki ücretlere göre bana uygun geldi doğum ücreti. Doktorumu da seviyorum açıkçası. Aklımda hiçbir zaman soru işareti kalmadı.
ZEHRaakkoyun bukett1 çok tatlı Güler yüzlü cuma günü tekrar randevumuz var sabırsızlıkla bekliyorum 39 haftalık olucam ozaman
Udu Bu 15 binler 20 binler falan gerçek mi ya 😂 ben kaç hastaneden fiyat aldım 5500 7000 arası değişti hep fiyat , dogum paketi halindemi bu fiyatları söylüyorsunuz yoksa sadece doğum fiyatı mı bu ?
Brcgms11 Yalova Uzmanlar Hastanesi Normal 3750 Epidural Doğum 4750 Sezeryan Doktor derse 3750 Biz istersek Sezeryan 6500
Cansuu48 Zehra666 ben dogum yaptim spinal sezeryan cok guzel gecti doğumum. Kesi yeri olsun dikiş olsun cok guzel yapmış. Gercekten cok iyi bi doktor bide cok ilgili bebekleri cok seviyor :)
TeoMom Kerimesayn İstanbul Pendikteyim dün sordum normal 9 zorunlu Sezeryan 10 isteğe bağlı Sezeryan 15 bin muayene ücreti de 550 lira
adennlilith1 Kerimesayn ben 16.500 e anlaştım ama bu zamlardan dolayı hastane fiyatı arttırdı 18.000 de kesinleştik normal doğum ücreti bu arada Ankara TOBB hastanesi