Meryem1710 Bebekk01 cidden bakıyorlar çünkü can yani zorlamamalari gerek bu yönden kötü orası insan kendini ona göre ayarlar
_sanslianne_ Sumeyyemehmet_erdem şehir hastanesi derim çünkü gerçekten iyi ve temiz marsaya 2 defa gittim ikisinde de pişman oldum söve söve geldim hiç tavsiye etmem
Sumeyyemehmet_erdem Kızlar bugün şehir hastanesine muayeneye gittim doktor bana boyumdan dolayı normal doğum yapamayabilirim istiyorsan şuan sana yatış verelim sezeryan yapalım dedi bilgisi olan varmı bu konuda çok acil
Meryem1710 Sumeyyemehmet_erdem boyunuz kaç acaba genelde çatı muayenesine bakıp diyorlarda.ilk defa duydum
Sumeyyemehmet_erdem Meryem1710 hayır benim çatı muayenemde yapılmadı sadece boyumu sordu 1.45 dedim bana söylediği şey normal doğum yapamayabilirsin şuan sana yatış verelim sezeryan yapalım bende kabul etmedim çünkü çok şükür kızımın ve benim durumumuz iyi bir sıkıntı yok
Meryem1710 Sumeyyemehmet_erdem cok sukur rabbim kolaylastirsin az kalmis doktor hangisi denk heldi randevu bulamiyorum demistinjz
Meryem1710 Sumeyyemehmet_erdem bende Perşembe kontrole gittim normal doğum yaparsın dedi ama çatı muayenesi yapmadı 40. Haftadan önce gelebilir aşağı inmiş dedi sağlıkla alırız inşallah süreç kolay olur
Meryem1710 Sumeyyemehmet_erdem son haftadaymissiniz doğum yapınca burayada yazarmisinız bilgi verirmisiniz benimde son haftalar artik
Meryem1710 Sumeyyemehmet_erdem hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün bende doğum yaptım bilgi almak için yazmıştım o sıra sonra doğum yaptım 😊☺️