Elofnur Herkese iyi akşammlar kızlarr 31 haftalıkk hamileyiimm göğüsümde ve uçlarında döküntüler olmaya başladı böyle kuruluktan gibii iç çamaşırımı böyle pul pul dökülüyor böyle bişi yaşayan var mııı bişi kullanıyor musunuz?
Tufutufu Elofnur valla ben 18. Haftadayım bir süredir benim var özellikle ara ara artıyor. Nedenini buraya da yazar mısınız? Ben büyüdüğü için diye düşünüyordum ama
Elofnur Sevda87 benimde çok yakında randevum var sorucam , siz ne dediğini paylaşır mısınız yarın burada 💐 hepimize fikir olsun
Elofnur Tufutufu banada mantıklı gelmedii , acaba cilt tipiyle ilgilimi diye düşündüm ama sadece orada niye olsunn ki
immos Bende de aynı şey oldu kabuklandı gibi pullanma 33 haftaya girdim bugün, keseledim geçti yeniden olur mu bilmiyorum ama nemlendirmek lazım galiba ya yoksa ileride çatlarsa can yakabilir çatlama şimdilik yok.
Betulkrbs20042022 Benimde var dus aldiktan sonra yine cikiyor surekli kremi suruyoruyorum bir gun surmesem ayni pul p oluyor cildim kuru benim birde cok hassas alistim artik