Öncelikle herkese merhabalar,
40 gün önce ben de anne oldum🥰 Dünyanın en özel en güzel hissi dilerim hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Sabah 10:30 gibi ameliyata alındım. Ameliyat öncesi hep pozitiftim, eşim ve annem ağlarken bı doğurup gelicem diyerek onları teselli ettim.😁 Spinal anestezi yapıldıktan sonra sondam takıldı ve asla acı hissetmedim. Anestezi beni en korkutan kısımdı çünkü bir sürü zırvalık dinlemiştim ve felç olma düşüncesi kafamdan gitmiyordu. Arkadaşlar cidden 0 acı 0 ağrı. İğneden sonra belden altınıza bir sıcaklık gelecek ve anında uyuşucaksınız. Sonra bir 15 dakika kadar sonra bebişiniz o yeşil örtünün arkasından görünecek 🤤🥰 Doğum sırasında tek hissettiğiniz çekiştirme ve ben foşurt diye su sesi duydum😅 Dikiş uzun sürdü yarım saatten fazla sürdü doğumum. Doğum sırasında tek bir acı hissetmedim. Gelelim sonrasına ertesi gün süreli iğne kesici yaptılar ve tek bir acı hissetmedim. 4 - 5 saat sonra ayağa kalktım ama ayağa kalkmadan önce sürekli kahve içip bitter çikolata yedim ve ne bir baş ağrısı ne de bir acı hissi yaşamadım. Aynı gün tuvalete de çıktım yine her şey gayet normaldi.
Bol bol kayısı hoşafı içmem fayda sağlamış olabilir. Hastaneden çıktıktan sonra 1 haftada eski düzenime yavaş yavaş döndüm ama yardımcı olan aile bireylerim vardı. Kilolar da 40 gün içinde büyük ölçüde gitti. Yani kısaca çok şükür her şey istediğim gibi oldu. Sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz arkadaşlar. Son olarak dikiş temizliği çok önemli pamuklu çamaşır almayı unutmayın. Hava alması lazım
Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.