Kerimesayn Canan-Uraz yeğenimin adı Atlas gayet uysal gerektiği kadar tabiki fakat böyle şeylere inanmak istemesemde bilinç altı vs bi yanım inanıyo bi yanım saçma buluyo. 😂 kimisine göre iyidir kimisine göre kötü huylu bence tamamen yetiştirme tarzıyla ilgili ama inanıyoruz işte vallahi ya nabalım 🤦🏻♀️
Canan-Uraz Kerimesayn ay bende inanmıyordum ilk oğlumun ismi efe. Efe koyma efelenir dediler gecistirdim hiç öyle olacağını düşünmemiştim. Yaşayıp gördüm artık inanıyorum. Tabi ki ister istemez yetiştirme tarzı karakteri neneler dedeler faktörü çok etkiliyor bence o konuda çok haklısınız
2Meyve- Canan-Uraz vallaha oğlum diye demiyorum Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki uysal hırçın değil etrafta az çok görüyorum kendi yaşıtlarıni ama bazen diyorum kendi kendime benim oğlum da mı yaramaz da acaba ben mi hep uysal diyorum diye ama ailem akrabalarım arkadaşlarım herkes söylüyor bunu bana Atlas ozan uysal hırçın değil akıllı ve cokk zeki varya . Çok çok konusuyur 😅 . Bilmiyorum belkide çocuktan çocuğa değişiyor
Canan-Uraz 2Meyve- Allah bağışlasın tüm evlatlarımızı. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hayatları boyunca inşallah 🙏 benim de bı oğlum var 4yasina girdi yeni ismi Uraz Efe. Yani bize niye efe koydunuz efelenir dediler çok onemsememistik açıkçası yani laf olsun diye söylüyorlar demiştik. Gerçekten efeleniyormus. 4yasin sendromumu acaba dicem ama bayadir böyle. Yeni nesil böyle herhalde diyip gecistiriyorum hepsi bı süreç diye ama sabır elden gidiyor yani 😅 ikinci de atlas ege düşündük uygun olsun diye. O yüzden sordum nasıl oluyo diyem teşekkür ederim cevabınız için 🌸
2Meyve- Canan-Uraz Uraz efe Aras ege fikrimi sorar iseniz çok uyumlu ve çok güzel bir isim oluyor bu şekilde . Sadece bir tavsiye bırtanem 🥰🥰
Canan-Uraz 2Meyve- Aras güzel evet ama çok yakın bı arkadasimizin çocuğunun ismi Aras o yüzden onu seçenekler arasına bile koymadık açıkçası teşekkürler yine de 🌸
N_A_Z_L_I_M Kadriyedeveci Kızımın adı Eslem çok uslu çok akilli benim prensesim (8 yaşında)Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşllah
Bkmcnkr Yildizayz valla bende tek isim düşünüyorum, iki isim fazla geliyor. Hatta sanırım biraz da takıntılıyım. Türkçe harf içinde olsun istemiyorum. İlerde mail adresinde vs okunduğu gibi yazılsın istiyorum ☺️Ş, Ğ, Ü gibi harfli isimleri direk eliyorum 🙈