Canankyaisk Kız olursa 2 isim arasında kaldık, Eylül Sıla veya Elif Sıla eşim Sıla ya taktı ama ben sevemediğim için ikinci isim olarak izin veriyorum :) Erkek henüz belirsiz ama Göktuğ olabilir
Nadidee Allah nasip ederse bir oğlumuz olacak ve adı da Can Milan olacak 🫶🏻 Tüm yavrularımız sağlıkla gelsin inşallah ♥️
Tuba2949 Allah’ın izniyle kucağımıza alırsak Ecem olacak ismi. Ablasının Miray. Uygun isim olsun istemedik, zaten isminde ablası koyuyor💐
Gahha Kızımın adı Asya ama doğmadan önce bu isimleri de düşündük Eliz Selen bade şimdi ikinciye hamileyim oğlum olursa Ege kuzey asaf yağız isimleri arasında karar verecegim 😇😘
Fundaaaaa Yildizayz bize de kız demişlerdi başta Açelya düşündük 🥲 ama erkekmiş bulamıyoruz isim Metehan ve Çağatay arası gidip geliyoruz
lamisrtky Fundaaaaa benim yeğenim adı Metehan, gerçekten çoçuğun harika bir karakteri var, öyle uslu, güçlü, sevgi dolu bir çocuk ☺️
Yrnscl Benimde nasip olursa kızım olacak inşallah eşimin annesi vefat ettiği için annesinin adı hatice benim istediğim de aden normalde hiç taraftar değilim iki isime ama ben aden ismini çok seviyorum küçüklükten belli severdim o ismi hatice aden koyacağız inşallah
29102020--- Yildizayz amin insallahh canım benim de nasipse bir kızım bir de oglum olacak isimleri de Buğra ile buglem
oglan_annesi___ Yildizayz Çok güzel bir isim adıyla yaşasın sağlıkla gelsin inşallah 🥰 Bizim Aybars olacak inşallah🤍
3babyannesy oglan_annesi___ ay gibi parlak, pars kadar yırtıcı 🤍 çok güzel bir isim HUN kralı ATİLLAnın amcasının ismi, böyle isimler benim çok hoşuma gidiyor