Canan-Uraz Bkmcnkr yaaaaa 🤦🏻♀️ aslında benimde yakın çevremde değil ama ordan burdan çok fazla duyduğum bı isim atlas. Ay bilemedim tam net de değiliz açıkçası doğuma kadar herşey değişebilir. 😅
Dmrbs18 Yildizayz kız olursa defne Alya diyebl düşündük erkek olursa da ya Alparslan yada kerem . Ben iki isim seviyorum ama eşim sevmiyor soyismimiz uzun hemde iki isimde sadece bir isimle hitap ediliyor ne gerek var diyor oyuzden kız olursa sadece Alya olucak sanırım fazla bu konuya şey yapmak istemiyorum çünkü çok zıttız bu konuda benim istediğim ismi onayladı sonra inadanbindirir vazgeçer falan 😅😅😅😅😅
Bkmcnkr Dmrbs18 bizimde soyismimiz uzun o yüzden bende tek isim düşünüyorum ☺️ Sizinde düşüncenize saygı duyuyorum ama zaten iki isimde koyulsa bir tanesi kullanılıyor. Boşu boşuna ömrü boyunca sınavlarda iki isim üstüne birde uzun bir soyisim yazıp durmasın diyorum kendimce ☺️
GMD 5.5 yıldır hayalini kurduk Güneş’imiz doğsun artık dedik kısmet olmadı vakti zamanı gelmişki Allah bize bir kız evlat nasip etti ve beklediğimize değdi şimdi inşallah 11 Kasım’da Allah’ın izniyle Güneş’imiz doğucak..☀️🙏🏻❤️
Benimdunyam_ Yildizayz Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin😇 ben de Hafsa Vera istiyorum, eşim Afra Vera istiyor. Oğluşumun adını ben koyduğum için Afra Vera olacak sanırım ama aklım Hafsa’da🙈
Dmrbs18 Bkmcnkr doğru söylüyorsunuz benim hoşuma gidiyordu bakarsan cidden uzun oluyor mantıklıda esimin düşündüğü sanki tek isimde çok kısa geliyo gibi geldi yada iki isime alıstık ondanda olabilir 😊 zaten susuyorum bişi demiyorum normalde isim konusunda zıt dusuyoduk hazır benim dediğime tamam demisken 😅
Benimdunyam_ Bkmcnkr güzel düşüncelerin için teşekkür ederiz ablası, bakalım artık kısmetinde ne varsa🙈
Trapezunta Bebisinizz ben Nil ismini de çok beğeniyorum ama çok kısa kalıyor tek heceli olduğu için seslenişi biraz zor oluyor diye koymadım. ☺️
nazli_ozcan09 elifcicek_07 evet ama anlamı güzel olduğun dan bende zaten istedim cennet bahçesi demek 🤗
elifcicek_07 nazli_ozcan09 yaa kulağa da çok hoş geliyor. radyoda bir rap şarkıda geçiyordu o gün çok hoşuma gitti. Adıma vakıf olsun çocuk inşallah sağlıkla kucaklayın